Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η μεταγραφή τερματοφύλακα και το αντίο στον Δημητρίου!

Οι μεταγραφές του Βελουχίου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Όπως αναφέρει το evrytaniasport, πριν λίγη ώρα η διοίκηση του ΑΠΟΚ-Ένωση 2010 ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι στην Α΄ ΕΠΣ Πειραιά με τον τοπικό Ήφαιστο, ενώ κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα το 2012 είχε προπονηθεί και βρεθεί κοντά σε συμφωνία με τον Αίολο. Ο Λαμπρόπουλος κατάγεται από την Ηλεία και άφησε θετικές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Παλληνιακό.

Έχει παίξει επίσης στην Γ΄ και στην Δ΄ Εθνική με τον Ηλυσιακό, στην Γ΄ Εθνική με τον Πανηλειακό και στις τοπικές κατηγορίες με τον Αστέρα Ζωγράφου, την Νίκαια και τον Αστέρα Δρεπάνου.

Τέλος ο Δημητρίου

Ένας από τους πολύτιμους ποδοσφαιριστές της περυσινής κατάκτησης του τίτλου με το Βελούχι θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά με άλλη ομάδα. 

Ο λόγος για τον μεσοαμυντικό Χρήστο Δημητρίου, ο οποίος προπονείται με τον Πανλευκάδιο, πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ο 21χρονος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν επίσης στην Αναγέννηση Σχηματαρίου, στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, στην Χαλκίδα και στην Δόξα Θεολόγου Πότου Θάσου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected