Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΟΦΗ – Κισσαμικός 1-0 (photos)

Στο πιο κρίσιμο «τέστ» που έδωσε ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι, κέρδισε 1-0 τον Κισσαμικό, με την ομάδα των Χανίων, να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ όπως θα τον αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο τρίτο και τελευταίο φιλικό για τον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν άλλαξε το σύστημα κατεβάζοντας την ομάδα με 4-3-2-1. Πιο συγκεκριμένα Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Στρέζος, δεξιά ο Σιώπης αριστερά ο Κοιλιάρας, στο κέντρο της άμυνας οι Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, στα χαφ θα αγωνιστούν οι Νάστος Πουρτουλίδης σε ελεύθερο ρόλο ο Χαντί, δεξιά ο Ορτένγκα, αριστερά ο Μάρτος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος.

Από την άλλη πλευρά, ο Κισσαμικός φανέρωσε ένα μέρος των φετινών του δυνατοτήτων. Η νέα ομάδα του Γιώργου Πετράκη μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 1-0, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητα που επέδειξε και την καλή της εμφάνιση.

Το τελικό 1-0 για τον ΟΦΗ, μια ομάδα που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιο μπροστά σε ημέρες προετοιμασίας και θεωρείται από εκείνες που αναμένεται να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League, διαμορφώθηκε από το γκολ του Ζιάμπαρη στο 35’

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (60’ Παναγιώτου), Σιώπης (46’ Μπολάκης), Ζιαμπάρης (46’ Κομεσίδης), Ι. Ποτουρίδης (76’ Νηστικάκης), Κοιλιάρας (46’ Μονιάκης), Νάστος (60’ Οικονόμου), Πουρτουλίδης (46′ Οικονόμου), Χαντί (60’ Κοντογιάννης), Ορτέγκα (76’ Πλευράκης), Μάρτος (46’ Λεάλ), Μάνος (46’ Ογκμποε).

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (73’ Μπλατσιώτης), Τόλι (46’ Φουάσης), Παντελάκης (46’ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου (46’ Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης (46’ Λεμονής), Γκίνη (46’ Μεγαρίτης), Τασιούλης (46’ Ξύδας), Αποστολίδης (46’ Χαλκιαδάκης, 89’ Λουβιτάκης), Βρεττός (76’ Καβαλιέ), Θ. Ποτουρίδης (82’ Μουντοκαλάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected