Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εφιαλτικό πεντάλεπτο για τον ΠΑΟ, το 2-0 έγινε 2-3!

Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε στο πρώτο ημίχρονο βγαλμένος από την ευρωπαϊκή ιστορία του, ωστόσο στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα για ένα πεντάλεπτο, κατέρρευσε στην κυριολεξία!

Ο Παναθηναϊκος για 68 λεπτά τα έκανε όλα σωστά και η πρόκριση ήταν στο χέρι του. Όμως η κατάρρευσή του δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη από τη Μπιλμπάο, που πέτυχε τρία γκολ σε έξι λεπτά και πλέον κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα για τη ρεβάνς.

Οι “πράσινοι” έκαναν το τέλειο ημίχρονο κόντρα στους Ισπανούς. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη, απόλυτα συγκεντρωμένη πάνω στο χορτάρι και η εικόνα του «τριφυλλιού» παρέπεμπε σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή με έντεκα γρανάζια που το ένα λειτουργούσε για το άλλο και όλα μαζί για το σύνολο.

Οι «πράσινοι» είχαν απάντηση στην πίεση ψηλά των Βάσκων και δεν ρίσκαραν ούτε στιγμή να πουλήσουν «κατοχή» έξω από την περιοχή. Όσες φορές δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις, ο Παναθηναϊκός σήκωνε την μπάλα με στόχο το κεφάλι του Μολίνς ή του Άλτμαν. Όταν ο αντίπαλος είχε την μπάλα, οι γηπεδούχοι ήταν σωστά τακτοποιημένοι στα 2/3 του αγωνιστικού χώρου και κατάφεραν να βγάλουν… off την επιθετική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ρέις, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (84′ Δώνης), Άλτμαν (51′ Λουτσιάνο), Μολίνς (73′ Χατζηγιοβάνης)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Ερερίν, Όσκαρ ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Βέσγκα, Μπενιάτ (77′ Μικέλ Σαν Χοσέ), Λέκουε (57′ Ινιάκι Γουίλιαμς), Ραούλ Γκαρσία, Μουνιαΐν (85′ Σουσαέτα), Αντούριθ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected