Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Αχιλλέας Νάουσας – Πανθηραϊκός 1-5 (photos)

Δυνατό το πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν για τον Αχιλλέα Νάουσας, κόντρα στον Πανθηραϊκό που θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί σεζόν στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Σαντορίνης πραγματοποιεί αυτή την περίοδο την προετοιμασίας της στα Τρία-Πέντε Πηγάδια και αποδέχτηκε την πρόσκληση του Αχιλλέα για φιλικό, το οποίο διεξήχθη στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του Αγίου Νικολάου.

Παρουσία 50-60 θεατών, το συγκρότημα του Παναγιώτη Καραμεταξά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και παρά το γεγονός πως συμπλήρωσε μόλις 10 μέρες προετοιμασίας, φανέρωσε αρκετά από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει στο παιχνίδι του ο νεαρός τεχνικός. 

Στο πρώτο μέρος μάλιστα, η διαφορά κατηγορίας αλλά και βεβαίως στο μπάτζετ, δεν φάνηκε καθόλου, με τον Αχιλλέα να ελέγχει το παιχνίδι και να μην απειλείται καθόλου. Απεναντίας, κατάφερε να προηγηθεί στο 24′ με ένα εξαιρετικό βολέ του Πέτρου Μπράτση, ο οποίος είδε εκτός θέσης τον Καρακούτση και από τα 40 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και 5 λεπτά αργότερα ο Τσακλιώτης έκανε την επέμβαση του αγώνα, σε εξ επαφής προβολή του Παναγιωτόπουλου.

Η ισοφάριση για τον Πανθηραϊκό ήρθε στο 41′ όταν ο Μάνιας γέμισε στην αντίπαλη άμυνα, ο Παναγιωτόπουλος έκανε τη γυριστή κεφαλιά και ο Περιάλης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσακλιώτη.

Να σημειώσουμε πως ο Κυριάκος Τσακλιώτης (14/10/1993) είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αχιλλέα, πρώην τερματοφύλακας του ΓΣ Ηλιούπολης.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και η ομάδα της Σαντορίνης έχοντας πιο πολλές λύσεις έφτασε στα 5 γκολ με σκόρερς τους Γκίκα (2), Μάνιας και Ντούμο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των νησιωτών από τα Χανιά.

Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Κεφαλάς, που είχε φορέσει τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα τη σεζόν 2013/2014.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βρέσκας.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Τσακλιώτης, Σαμαράς, Σακελλάρης, Μπαξεβάνος, Δημητρίου, Βλαχοδήμος, Μπράτσης, Ψαθάς, Γκαμαλίδης, Τασιώνας, Παρθενόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Σπαθάκης, Νούσης, Στογιάννος, Τσέλιος, Κυριακίδης, Κάργας, Μίσκος, Κακούδης, Ιτσκάρας, Τοπασίδης, Φερλαχίδης.

Πανθηραϊκός : Καρακούτσης, Γκίκας, Ρεπετσάς, Μπίρης, Φράνκο, Λούκας, Φαμπίνιο, Φύτρος, Περιάλης, Παναγιωτόπουλος, Μάνιας. Αγωνίστηκαν και οι Ζωντός, Αγοραστός, Δρόσος, Μαζιώτης, Κεφαλάς, Μενδρινός, Πολυκρέτης, Συνολάκης, Ντούμος, Μαούνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected