Κατηγορίες
Basket

Ευχαριστήριο του ΑΟΚ Βέροιας για τα “Mikel”

Ευχαριστήρια ανακοίνωσε εξέδωσε πριν λίγο ο ΑΟΚ Βέροιας, με την οποία αναφέρεται στη σημαντική στήριξη των “Mikel” Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν της ομάδας στη Γ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα “Mikel” Βέροιας και συγκεκριμένα τον κ. Θανάση Σπετσά, για τη στήριξη της φετινής προσπάθειας του συλλόγου μας στη Γ Εθνική.

Τα “Mikel” και ο διευθυντής του καταστήματος κ. Σπετσάς έχουν αναγάγει την καφεστίαση και ειδικότερα την παραγωγή εκλεκτού καφέ σε επιστήμη και για το λόγο αυτό, η επιχειρηματική διείσδυση της εταιρίας στην περιοχή μας, είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Για τον ΑΟΚ Βέροιας και γενικότερα τον αθλητισμό, κινήσεις σαν αυτές αποτελούν πολύ σημαντικές “ενέσεις” και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε μια “χομπίστικη” κατάσταση, όπου μόνο όσοι αγαπούν το εκάστοτε άθλημα, μπορούν και βοηθούν από το δικό τους μετερίζι.

Ευχόμαστε πολλές και καλές δουλειές, επιχειρηματικές επιτυχίες αλλά και πολλές νέες ιδέες στο μέλλον και να είστε σίγουροι πως τα “Mikel” θα κατέχουν πάντα ξεχωριστό χώρο στις καρδιές όλων στον ΑΟΚ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected