Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Εντυπωσιακές οι πρώτες κινήσεις του ΠΑΣ Λευκαδίων!

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκινά την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Λευκαδίων, ενόψει της νέας σεζόν στη Β Ερασιτεχνική.

Η ομάδα που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στις εθνικές κατηγορίες, αλλά αποχώρησε από τα αθλητικά δρώμενα με αποτέλεσμα να καταλήξει στα ερασιτεχνικά…τάρταρα, επανέρχεται δριμύτερη όπως άλλωστε αποδεικνύουν οι επόμενες κινήσεις της.

Παίκτης των ¨κυανολεύκων” είναι ο Μάκης Μισαηλίδης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2014, όντας μέλος της τότε ισχυρής ομάδας που είχε δημιουργηθεί στη Γ Εθνική. Ο ίδιος (μετά τη θητεία του στον ΓΑΣ Κοπανού) θα κατέχει τη θέση του παίκτη – προπονητή στον ΠΑΣ, εκεί όπου θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Κώστας Καλαϊτζίδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Γιώργος Γκότσης (ΦΑΣ Νάουσα), Κώστας Κοσμάς και Αλέξης Τουγγελίδης (από Αχιλλέα Νάουσας), Γιώργος Λογδανίδης (Ηρακλής Αμπελοκήπων) και Θανάσης Νακόπουλος από τον ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Δείτε την ανακοίνωση που αναφέρει και ποιοι παίκτες παραμένουν στο ρόστερ :

“Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων σας γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον Πρόδρομο Μισα`ι’λίδη  πρώην παίκτη του Γ.Α.Σ Κοπανού και του Π.Α.Σ Λευκαδίων στην Γ’ εθνική, για την θέση του παίκτη-προπονητή. Επίσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών: Κωνσταντίνου Καλα’ι’τζίδη από το Ροδοχώρι, τον Γεώργιος Γκότσης από τον ΦΑΣ Νάουσας, τον Κωνσταντίνο Κοσμά και Αλέξη Τουγγελίδη απο τον Αχιλλέα Νάουσας, τον Γεώργιο Λογδανίδη από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Νακόπουλος Αθανάσιος από το Γιαννακοχώρι.

Επίσης σας ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και για την νέα αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές : Ιωάννης Γα’ι’τανίδης,Παλασίδης Γεώργιος,Τσαλίλης Θωμάς,Αμανατίδης Θωμάς,Δρενοβιάδης Θωμάς,Κωνσταντίνος Δημητρούσης, Πέτρος Δημητρούσης,Ιγνάτης Πιπερόπουλος,Θεόφιλος Τσιμενίδης,Τομπουλίδης Νικόλαος,Καλα’ι’τζίδης Νικόλαος,Σωτήρης Κανούδης, Γεώργιος και Δημήτρης Τομπουλίδης, Κεσίδης Βασίλης και Αντώνης,Κεσίδης Αγγελος,Παυλίδης Στυλιανός,Αντώνης Ξενίδης, Πασχαλίδης Σάββας,Κατσαλής Κωνσταντίνος, Αθανάσιος Δούμος, Φωτιάδης Μιχάλης.

Το Δ.Σ σε συνεργασία με τον προπονητή βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με διάφορους παίκτες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας… 

Υ.Γ Το Δ.Σ καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο Γήπεδο μπάσκετ των Λευκαδίων οπού θα πραγματοποιηθεί ο χορός της ομάδας μας την 1 Σεπτέμβρη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected