Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η μεταγραφή Ντάνκουα και οι δανεισμοί

Μια τουλάχιστον περίπτωση περιφερειακού επιθετικού (γενικά), απασχολούσε από το προηγούμενο διάστημα τον Πανηλειακό, για μεγαλύτερη πληρότητα στο ρόστερ.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, μια περίπτωση που έχει προταθεί (ανάμεσα σε πολλές βέβαια), είναι με Αφρικανό περιφερειακό επιθετικό παίκτη, που πέρυσι αγωνίστηκε ως βασικός σε ομάδα της Football League.

Ο οποίος, πλέον, βρίσκεται ήδη στον Πύργο (ήταν και στο Στάδιο την Πέμπτη παρακολουθώντας το φιλικό). Και πρόκειται για τον Γκανέζο Samuel Kwaku Danquah ο οποίος στο προηγούμενο πρωτάθλημα αγωνίστηκε για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Είχε 25 επίσημες συμμετοχές (τις 24 σε ματς πρωταθλήματος F.L. με 1 γκολ σε αυτά και 1 κυπέλλου). Και πρόκειται για 25χρονο δεξιοπόδαρο που αγωνίζεται κυρίως στην πλευρά.

Παρουσίες του στο παρελθόν:

2008-2009: Seldoh Sporting Club
2009-2010: Peace Football Club
2010-2014: Bangkok Fc, συνολικά 106 ματς και 33 γκολ
2015-2016: Khon Kaen United, Ταιλάνδης, 27 ματς και 7 γκολ

Θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις μαζί του. Και με τα ως τώρα δεδομένα φαίνεται πολύ πιθανή η απόκτηση του.

Παράλληλα, παραμένει ελεύθερος ο Φώτης Σκοζάι (υπενθυμίζεται ότι ο Πανηλειακός δεν ανανέωσε την παραμονή του όταν ο παίκτης αρχικά ζήτησε ποσό που κρίθηκε υπέρογκο και στη συνέχεια μερίδα στελεχών της διοίκησης εισηγήθηκε να μην γίνει άλλη συζήτηση με τον παίκτη). Ο οποίος, ναι μεν πριν λίγο καιρό πήγε στον Αστέρα Αμαλιάδας, αλλά μετά από λίγες μέρες με δική του πρωτοβουλία ζήτησε κι αποχώρησε.

Πλέον, μερίδα στελεχών της διοίκησης του Πανηλειακού εισηγήθηκε να γίνει εκ νέου κίνηση για τον παίκτη. Οπότε, απομένει και η γνώμη του τεχνικού καθώς και η όποια κίνηση επαναπροσέγγισης των δυο πλευρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected