Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ξένος στην ιστορία της ομάδας!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μακάμπι Χάιφα, με την οποία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Όπως αναφέρει η gazzetta, ο Κλάους είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στη Χάιφα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» του Ισραήλ.

Ουσιαστικά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Μακάμπι Χάιφα, με την οποία θα υπογράψει για δύο χρόνια, με πολύ καλές ετήσιες απολαβές και υψηλά μπόνους.

Οι συζητήσεις πλησιάζουν στο τέλος, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σ’ όλα και να απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση του deal, που θα σημαίνει και το τέλος της παρουσίας του Κλάους στην ομάδα της καρδιάς του.

Η Μακάμπι Χάιφα, που εκδήλωσε από τις αρχές της εβδομάδας το έντονο ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, θα καταβάλλει 650.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που αυτομάτως κατατάσσει τον Αθανασιάδη ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected