Γ Εθνική / Τοπικά

Κρατά και Μουδούρογλου

Ο Αιολικός, ποντάροντας πολλά στην περσινή χημεία και το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, κατόρθωσε να ολοκληρώσει επιτυχώς μια ακόμα δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε στη Μυτιλήνη πέρυσι το Φλεβάρη και κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάσημα να κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας με την προσφορά και το χαρακτήρα του.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, πρόκειται για τον Σάββα Μουδούρογλου, που έπαιξε πέρυσι σε 7 αγώνες πρωταθλήματος και σκόραρε 4 γκολ με τη φανέλα του Αιολικού. Μετά από αρκετές συζητήσεις με τον Γιάννη Πολλαετίδη, ο 26χρονος επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μυτιλήνης και αναμένεται το πρωί του Σαββάτου στο νησί για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μουδούρογλου είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής που μένει από τον περσινό κορμό, διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό την ομοιογένεια και στο φετινό ρόστερ. Κάτι που ήταν ζητούμενο εξαρχής για τον προπονητή του Αιολικού.

Πλέον, μετά και την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, το βλέμμα στρέφεται στα μετόπισθεν, εκεί όπου ο Αιολικός αναζητά ένα ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις το φετινό καλοκαίρι. 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected