Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι νεοαποκτηθέντες έκαναν τη δουλειά στη Μπάγερν!

Ό,τι πλήρωσε… εξαργύρωσε η Μπάγερν Μονάχου, καθώς η πρώτη εφετινή νίκη της στην Bundesliga ήρθε με γκολ ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Ο Κάρλο Αντσελότι έπαιξε με φρέσκα πρόσωπα στην 11άδα της Μπάγερν και δικαιώθηκε. Όπως αναφέρει το contra.gr, Ζίλε και Τολισό σκόραραν προτού καν συμπληρωθούν 20 λεπτά στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν και η Μπάγερν έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας 3-1, παρότι έχασε το ρυθμό της από την καθυστερημένη έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου λόγω βροχόπτωσης.

Επειδή πάντως ο παλιός είναι αλλιώς, ο… πασών των συνθηκών Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε τη δική του πινελιά με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Αράνγκις στο 51′ μετά από υπόδειξη του… video, αφού ο διαιτητής και οι βοηθοί του έχασαν το πεντακάθαρο τράβηγμα εντός περιοχής.

Οι “ασπιρίνες” είχαν τις ευκαιρίες τους, μία όμως εξ αυτών έγινε γκολ, με τον Μεμέντι στο 65′. Αυτή, άλλωστε, ήταν η διαφορά των δυο ομάδων!

Συνθέσεις

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Ούλραϊχ, Χούμελς (62′ Ραφίνια), Αλάμπα, Κίμιχ, Ζούλε, Τολισό, Ρούντι, Βιδάλ, Μίλερ (61′ Ρόμπεν), Ριμπερί (77′ Κομάν), Λεβαντόφσκι

Λεβερκούζεν (Χάικο Χέρλιχ): Λένο, Τα, Μπέντερ (46′ Ντράγκοβιτς), Κορ, Βέντελ, Χένρικς, Αράνγκις (61′ Καμπλ), Μεχμέντι, Μπέιλι (46′ Μπραντ), Μπελαράμπι, Φόλαντ

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected