Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαία η πρώτη…παράσταση της Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ανώτερη, άργησε να σκοράρει στο πρώτο μέρος, όμως μέσα σε ένα τετράλεπτο “φωτιά” στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσε με 4-0 την Σουόνσι στο Venue Liberty Stadium 

Όπως αναφέρει το contra.gr, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πως φέτος δεν θα… χαριστεί. Μόλις στο 9ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Τζόουνς, ενώ στη συνέχεια έχασε 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Τελικά το 1-0 έκανε ο Έρικ Μπαϊγί με το που συμπληρώθηκαν 45 λεπτά αγώνα με… καρατιά πάνω στη γραμμή της εστίας! Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

Ένα τετράλεπτο “φωτιά”, ωστόσο, έδωσε διάσταση θριάμβου στη νίκη της Γιουνάιτεντ. Στο 80′ ο Λουκακού έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 82′ ο Πογκμπά με πλασέ έγραψε το 3-0. Δυο λεπτά αργότερα, στο 84ο λεπτό, ο Μαρσιάλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 μετά από πανέμορφο συνδυασμό.

Συνθέσεις

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Μόσον, Όλσον, Φερ, Μέσα (67′ Νάρσινχ), Μπάρτλεϊ (67′ Ράουτλετζ), Κάρολ, Αγιού, Άμπραχαμ (82′ Μακμπέρνι).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Τζόουνς, Μπλιντ, Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα (75′ Φελαϊνί), Μχιταριάν, Ράσφορντ (75′ Μαρσιάλ), Λουκακού.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected