Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Με το σύνθημα “ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ” ξεκινά η σεζόν για την Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Μετά από έναν χρόνο λειτουργίας, οι άνθρωποι του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας εμφανίζεται ακόμη πιο έμπειροι όσον αφορά την οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα που εξέδωσε ο σύλλογος :

«ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ στη μεγάλη οικογένεια του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας ……………….Έλα για να παίξουμε μπάλα στην Αγία Μαρίνα.

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και συνεχίζεται και φετος!

Αύγουστος 2016: 

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις της Διοίκησης. Ο Μεγας Αλεξανδρος  δημιουργεί Ποδοσφαιρική Ακαδημία ! 

Προσωπική επιλογή του  προπονητή Πέιου Φιλιππου που θα βρει την σύμφωνη γνώμη και με μεγαλη διάθεση του προεδρου κ Καλαιτζίδη Ανδρέα και του γενικού γραμματέα Χατζή Θωμά και του Δ.Σ απόφαση που δείχνει ότι έχει όραμα για το παρόν και το μελλον του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας. 

Φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση και ενεργητικότητα των γονέων και κυρίως των παιδιών που αγκάλιασαν απο την πρώτη μέρα αυτη την προσπάθεια 

Αυγουστος 2017 :

Ο Μέγας Αλεξανδρος για δεύτερη χρονιά  καλεί τους γονείς και τα παιδιά με το σύνθημα – πρόσκληση «ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ! Στη μεγάλη οικογένεια του  Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας . Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία έδειξε με τον πρώτο χρόνο λειτουργίας πως  έχει πολύ καλή οργάνωση. 

Ο προπονητής Πέϊος Φίλιππος με πτυχίο ΟΥΕΦΑ Β και πάνω απο 15 χρόνια εμπειριών στης υποδομές και ο Προπονητής Βασίλης Αργυρόπουλος και αυτός της ανάλογης θα αποτελούν και εφέτος το τεχνικό επιτελείο της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. 

Το ποδόσφαιρο, όταν αντιμετωπίζεται σωστά βοηθά στην κοινωνικοποίηση του παιδιού. Είναι χαρά και ψυχαγωγία. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία από νωρίς «να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους» και να «γευτούν τη συμμετοχή σε σπουδαίες διοργανώσεις». Είναι δεδομένο ότι σε αυτό το ωραίο ταξίδι στα μυστικά του ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν όχι μόνο τα παιδιά της Αγίας Μαρίνας  , αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

Όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του ΔΣ και τους προπονητές.

 “ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!” να βάλουμε γερές βάσεις για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των παιδιών μας! Να στηρίξουμε την προσπάθεια για το παρόν και το μέλλον του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας !

Διαδώστε το μήνυμα σε όλους τους γνωστούς! Ενισχύστε την προσπάθεια!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected