Κατηγορίες
Super League 1

Απώλεια στην πρεμιέρα για τον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με το πρώτο εν Ελλάδι γκολ του Τσάβες, ο Πλατανιάς όμως ισοφάρισε άμεσα με τον Κοροβέση και πήρε πανάξια το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Έχασαν και τον Μολέντο οι πράσινοι που ολοκλήρωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές.

Ένα γκολ από τα… προσεχώς βρήκε ο Παναθηναϊκός στα Περιβόλια, αφού ο Τσάβες σκόραρε στο 72′ μετά από συνεργασία με τον Λουτσιάνο, όμως ο latin συνδυασμός δεν ήταν αρκετός… Ο Πλατανιάς ισοφάρισε με τον Κοροβέση 6 λεπτά αργότερα και απέσπασε ισοπαλία 1-1, αναδεικνύοντας την αδυναμία του Τριφυλλιού να αμυνθεί αποτελεσματικά στην περιοχή του. Σαν να μην έφτανε η απώλεια των βαθμών, ο Ουζουνίδης είδε τον Μολέντο να αποχωρεί τραυματίας με χτύπημα στον καρπό του αριστερού χεριού και περιμένει να μάθει τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ασφαλώς, η ισοπαλία στα Χανιά δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, διότι κυνήγησε τη νίκη, όμως από την άλλη, ο Πλατανιάς είναι δυνατός στην έδρα του και έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να κάνει τη ζημιά. Το ζητούμενο για το Τριφύλλι είναι ότι δεν άρχισε όπως επιθυμούσε το πρωτάθλημα και χάνει ακόμα ένα βασικό στέλεχος λόγω τραυματισμού. Πλέον, πρέπει να διαχειριστεί τη ρεβάνς με την Αθλέτικ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προσπαθήσει να βελτιωθεί περαιτέρω.

Ο Πλατανιάς ήταν πιο απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο, άξιζε το γκολ περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και αξιοποίησε τη διορατικότητα του Παράσχου, ο οποίος διέγνωσε την αδυναμία των αμυντικών του Τριφυλλιού να αντιμετωπίσουν δεύτερο προωθημένο στην περιοχή του Βλαχοδήμου. Σαφώς, ένας βαθμός με τον Παναθηναϊκό είναι θετικός και ειδικά στην πρεμιέρα της σεζόν, που είναι ιδιαίτερη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Sport24

Συνθέσεις

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουσερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76′ Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (92′ Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ (68′ Γκρζέλτσακ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (63′ Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74′ Δώνης), Μολίνς (63′ Τσάβες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected