Μία μίνι ανάλυση των 12 φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας (19/8)

Μια ντουζίνα φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου 19/8 για τις ομάδες της Ημαθίας.

Το SportsUp έχει το ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια και σας το παρουσιάζει συνοπτικά μαζί με το φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε από έναν αριθμό αναμετρήσεων.

Αναλυτικά :

ΦΑΣ Νάουσα – Πανθηραϊκός  1-1 (Ντινόπουλος / Παναγιωτόπουλος)

“Σφιγμένη” στο δεύτερο φιλικό μέσα σε 24 ώρες παρουσιάστηκε η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη. Οι “κυανόλευκοι” είχαν ξεσπάσματα στην απόδοση τους, βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ της ομάδας από τη Σαντορίνη (προετοιμάζεται στα Τρία-Πέντε Πηγάδια) ωστόσο το γκολ με το οποίο ισοφάρισε το τέρμα του Παναγιωτόπουλου στο 42′ πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Νίκος Ντινόπουλος. Όπως και να χει όμως, ήταν ακόμη τεστ για τους “κυανόλευκους”, ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο της ετοιμότητας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Φλαμουρτάρι – Φίλιππος Αλεξάνδρειας  1-0 (Καμαρά)

δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

ΓΑΣ Κοπανού – ΠΑΟΚ Κ17  0-1  (Μπάλλας)

δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  0-0

Σαφώς επηρεασμένοι από την επίπονη προετοιμασία αλλά και κάτω από αφόρητη ζέστη (άγγιξε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία), “ασπρόμαυροι” και “πράσινοι” αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0. Ο ΠΑΟΚ, μία από τις ομάδες που φαντάζουν φαβορί για την επόμενο εκπρόσωπο του νομού Ημαθίας στη Γ Εθνική, φανέρωσε αρκετά από τα στοιχεία που θέλει να δει στο παιχνίδι του ο Φερέιρα Κινγκ ενώ από την πλευρά του, ο Γιώργος Ντάμτσιος έδωσε και πάλι την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του ώστε να διαπιστώσει το επίπεδο της ετοιμότητας τους.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou ΕΔΩ

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  0-3 (Πέτγαζλης, Βούλγαρης, Ασλάνογλου)

Πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς “κιτρινομπλέ” στο σημερινό παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σημείωσαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης. Κόντρα στη Νέα Γενεά των σημαντικών απουσιών, το συγκρότημα του Δημήτρη Χαλκιά σημείωσε την καλύτερη εμφάνιση του στην περίοδο της προετοιμασίας και έδειξε πως βαδίζει σε καλό δρόμο ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων της.

 Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Σχοινά  0-0

Μέτριο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοχωρίου, χωρίς πολλά συμπεράσματα για τους Γιώργο Απόσογλου και Γιώργο Πατρίκα αντίστοιχα. Με τη ζέστη και την υγρασία να δυσκολεύουν τις προσπάθειες των παικτών, το 0-0 φαινόταν αναπόφευκτο στο σημερινό παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι πως ελάχιστα είναι τα σημεία που θα πρέπει να κρατήσουν οι δύο προπονητές από τη σημερινή αναμέτρηση.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou ΕΔΩ

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Εθνικός Κλειδιού  1-2 ( ? / Κεχαγιάς Σ., Αθανασιάδης)

Φιλικό “διπλό” του Εθνικού στο Νησί κόντρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας, μια έδρα που επιλέγει τα τελευταία χρόνια ο Εθνικός για φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, που είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, σκόραρε δις με τους Σάκη Κεχαγιά και Αθανασιάδη ενώ στην αντίπερα όχθη, οι νεαροί ως επί τω πλείστον παίκτες του Αλέξη Κατσάρα έδειξαν πως βελτιώνονται μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou ΕΔΩ

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕΠ Βέροιας  4-0 (Μοσχόπουλος, Κακαγιάννης Β. 2, Τσαπράνης Φ.)

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση για την ομάδα του Φώτη Παπαδόπουλου, που έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Κόντρα στην νεανική ΑΕΠ που βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος, οι “πράσινοι” έφτασαν τέσσερις φορές στο γκολ, δις με τον Βασίλη Κακαγιάννη και από μία με τους Σωτήρη Μοσχόπουλο και Φάνη Τσαπράνη.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Χαρίεσσας  2-1 (Τουλουμτζής, Σπυρίδης / Ίντος)

Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παρουσιάζουν βελτίωση μέσα από την καθημερινή δουλειά και τις φιλικές αναμετρήσεις. Εξαιρετικά σε εκτέλεση τέρματα και όμορφες ενέργειες από τους παίκτες των δύο ομάδων, παρά το γεγονός πως βρίσκονται στο pick της προετοιμασίας τους. 

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Κεραυνός Επισκοπής – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  1-1 (Καρυπίδης πεν / Κελεσίδης)

Μοιρασμένο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, με τους γηπεδούχους να έχουν πιο σπουδαίες ευκαιρίες τόσο με το χαμένο πέναλτι του Παραστατίδη στο 0-0 όσο και με το δοκάρι του Αναστασιάδη στο 1-1. Πολλές και ποιοτικές λύσεις για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας στο ρόστερ της, ωστόσο σήμερα, παρά το γεγονός πως έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Λίκα, δεν είχε τα ιδανικά τελειώματα

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νεοκάστρου  3-3 (Κατσιγιαννόπουλος 2, Ανδρίτσος / Μηλιώτης 2, Χατζηνικολάου)

Θεαματικό παιχνίδι στη Μελίκη, στο γειτονικό φιλικό ντέρμπι της ημέρας. Μπορεί οι άμυνες να πήγαν…περίπατο, εντούτοις αμφότερες οι ομάδες έδειξαν πως έχουν σημαντικές επιθετικές αρετές και σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό που αναμένεται στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό στοιχείο. Τα έξι γκολ σημείωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, σε ένα παιχνίδι όπου Τέγος και Μηλιώτης έβγαλαν (σίγουρα) πολλά συμπεράσματα.

Αλιάκμων Νησελίου – Θύελλα Σταυρού  5-2 (Μοσχώβης 2, Παράσχος 2, Πιπιλιάρης / Μυλωνάς Γ., Πρωτογέρης)

Εντυπωσιακή η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην υποψήφια αντίπαλο στον 1ο όμιλο της Α2, Θύελλα Σταυρού. Με σκόρερ τους νεοαποκτηθέντες Μοσχώβη και Παράσχο που σημείωσαν από δύο έκαστος, οι “κόκκινοι” βρήκαν τις λύσεις κόντρα στην άμυνα των “πρασίνων”, που σε δεύτερο συνεχόμενο φιλικό δέχονται πέντε τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected