Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Αιγινιακό με Ζούρκο

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο Ημαθιώτης Νίκος Ζούρκος “πληγώνει” τη Βέροια!

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα στο 58′, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου που είδε τη μπάλα πρώτα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να σκάει μέσα από τη γραμμή.

Το ματς στο Αιγίνιο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αναμενόμενο ως ένα σημείο τόσο λόγω της αφόρητης ζέσης όσο και λόγω της έντονης προετοιμασίας που διάγουν οι δύο ομάδες.

Η Βέροια, έχοντας μόλις 11(!) παίκτες στην αποστολή λόγω της μη έγκαιρης έκδοσης δελτίων, προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο μετά το γκολ δεν είχε τις δυνάμεις για να μπορέσει να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ο Αιγινιακός από την άλλη πλευρά έδειξε καλά στοιχεία αλλά θέλει δουλειά ώστε να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος στις επόμενες υποχρεώσεις του.

Ο επαναληπτικός αγώνας είναι στις 30 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Τόλιος, Λεφίδης (78′ Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83′ Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63′ Μενικάλι), Δωματάς.

Βέροια: Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Ζυγκερίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected