Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Η συμφωνία με Γκώνια και το deal με τον “Βέλγο”!

Ο Τάκης Γκώνιας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώτος προπονητής της νέας ΠΑΕ Εργοτέλης, της οποίας η σύσταση θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ πέραν του νέου τεχνικού που βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, στην πόλη έχει αφιχθεί και ο Κυριάκος Μαζουλουξής!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η διοίκηση του Εργοτέλη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Τάκη Γκώνια προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”, μία συμφωνία που αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά με τις υπογραφές τις επόμενες ώρες και να ανακοινωθεί επίσημα από τη νέα διοίκηση του Εργοτέλη.

Παράλληλα, στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο Κυριάκος Μαζουλουξής, με τον οποίο επίσης υπήρχε προφορική συμφωνία και η άφιξη του σηματοδοτεί τις εξελίξεις που θα επακολουθήσουν. Πέραν του Μαζουλουξή, στο Ηράκλειο βρίσκεται και ένας ξένος ποδοσφαιριστής, του οποίου τα στοιχεία μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Όσον αφορά, τώρα, στο θέμα της σύστασης της ΠΑΕ, τα νέα είναι ευχάριστα, αφού αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη. Το μετοχικό κεφάλαιο έχει ήδη σταλεί από τράπεζα του Βελγίου και τα χρήματα θα φανούν τη Δευτέρα κι έπειτα θα πέσουν οι υπογραφές του καταστατικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected