Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η “τριάρα” της Ρεάλ στο…ρελαντί και το μαγικό γκολ Νεϊμάρ! (vids)

Το θέμα του Γκάρεθ Μπέιλ είναι το talk of the town στη Μαδρίτη. Το εάν πρέπει να μείνει ή όχι δηλαδή.

Απόντος του Ρονάλντο, στην πρώτη αγωνιστική κιόλας, ο Ουαλός φρόντισε να δείξει το πόσο σημαντικός είναι, σκοράροντας το πρώτο και μοιράζοντας το τρίτο στο εύκολο πέρασμα με 0-3 από το άντρο της Λα Κορούνια. Μάλιστα έγινε ο μοναδικός στην ιστορία της La Liga που βάζει το πρώτο της ομάδας του στη σεζόν για τρεις διαφορετικές χρονιές.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, για να φτάσει βέβαια η πρωταθλήτρια σε αυτή τη νίκη, χρειάστηκε και η συνεισφορά του Κέιλορ Νάβας, καθώς στο ξεκίνημα σταμάτησε δύο φορές σε τετ α τετ τον επικίνδυνο Αντόνε. Το επανέλαβε ακόμα μία προς το φινάλε, ενώ τον νίκησε και σε εκτέλεση πέναλτι. Τα καλά για τους Μερένγκες ξεκίνησαν στο 20′, όταν δεν έκατσε η ντρίμπλα στον Μπενζεμά, αλλά έστειλε άθελα του ασίστ στον Μπέιλ, που το έβαλε σε κενή εστία. Στο 26′ σε παράλληλη του Μαρσέλο στο πίσω δοκάρι, ο Καζεμίρο σκόραρε για τρίτο σερί ματς από πέρσι στα τέσσερα τελευταία που έχει παίξει βασικός. Πριν το γκολ είχαν προηγηθεί σούπερ συνδυασμοί με 44 πάσες σε 107 δευτερόλεπτα και την μπάλα να περνάει και από τους 11 Μαδριλένους.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήγε σβηστό. Στο 53′ θα έπρεπε να αποβληθεί ο Σέρχιο Ράμος για χτύπημα στο πρόσωπο του Σαρ, κάτι που τελικά συνέβη στις καθυστερήσεις για αγκωνιά του στον Μπρούνο Γκάμα (με 18 αποβολές έπιασε στην κορυφή του πρωταθλήματος τους Πάμπλο Αλφαρο, Τσάβι Αγουάδο). Στο 59′ ο ίδιος είχε προλάβει να σώσει στη γραμμή, ενώ στο 62′ ο Μπέιλ κερνούσε τον Κρόος για το 0-3 με πλασέ στην κίνηση. Στο 64′ ο Γκιγιέρμε έστειλε τη βολίδα του στο οριζόντιο και στο τέλος ο Νάβας, έπιασε το πέναλτι για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του (του έχουν βάλει μόνο τα 8 από τα 18 που του έχουν εκτελέσει στην La Liga).
 
Και κάπως έτσι χαλαρά, αλλά και επεισοδιακά μαζί, η Ρεάλ ξεκίνησε δυνατά την υπεράσπιση του τίτλου της…

Συνθέσεις

Λα Κορούνια (Πέπε Μελ): Ρουμπέν, Σαρ, Χουανφράν, Λουιζίνιο, Σίντνεϊ, Μοσκέρα, Γκιγιέρμε, Μπόρχες (65′ Αντριάν), Καρτάμπια (79′ Μπόρχα), Μπακάλι (55′ Μπρούνο Γκάμα), Αντόνε

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72′ Γιορέντε), Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (66′ Ασένσιο), Μπέιλ (80′ Λούκας Βάθκεθ), Μπενζεμά.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Η γκολάρα Νεϊμάρ στο 6-2 επί της Τουλούζ

Άνετη επικράτηση για την Παρί Σεν Ζερμέν, που είχε για ακόμα ένα ματς σε μεγάλα κέφια τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος, με το σκορ στο 5-2 αποφάσισε να προσφέρει λίγο περισσότερο θέαμα… Έτσι, πήρε την μπάλα στις καθυστερήσεις και ένα μαγικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

το γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected