Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αυτοί είναι οι τέσσερις που ανοίγουν την…αυλαία!

Ξεκινά άμεσα η συγκρότηση του ρόστερ στον Εργοτέλη, με τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές να είναι γεγονός.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια ενέταξε στο δυναμικό τους Κυριάκο Μαζουλουξή (01/05/1997, αμυντικός) από τη βελγική Λιρς και παλιότερα στον Άρη, Παναγιώτη Λαδά (26/08/1994, τερματοφύλακας) από τον επίσης βελγική Οστερζόνεν και παλιότερα σε Δόξα Νέας Μανωλάδας, Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης, Χρήστο Μπάτζιο (15/10/1991, αμυντικός) από τη Λιρς και πριν στην Καβάλα και Κώστα Κυριακίδη (01/10/1993, μπακ) από τον Αγροτικό Αστέρα και στο παρελθόν σε Ζάκυνθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετό Σκύδρας

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές της. Στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα είναι οι παρακάτω παίκτες.

Κυριάκος Μαζουλουξής
Κεντρικός αμυντικός
Ημερομηνία γέννησης: 1/5/1997
Προηγούμενη ομάδα: Lierse S

Παναγιώτης Λαδάς
Τερματοφύλακας
Ημερομηνία γέννησης: 26/8/1994
Προηγούμενη ομάδα: Oosterzonen (Γ’ Εθνική Βελγίου )

Χρήστος Μπατζιος
Κεντρικός αμυντικός
Ημερομηνία γέννησης: 15/10/1991
Προηγούμενη ομάδα: Lierse S

Κώστας Κυριακίδης
Δεξί μπάκ & Κεντρικός αμυντικός
Ημερομηνία γέννησης: 1/10/1993
Προηγούμενη ομάδα: Αγροτικός Αστέρας

Οι παραπάνω παίκτες αναμένεται αύριο να βρεθούν στο Ηράκλειο όπου και θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές νέων παικτών που θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ το οποίο θα αποτελείται από 23 παίκτες. Η αναχώρηση της ομάδας μας για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24/8 στις 10 το πρωί».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected