Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Δε θα το πιστέψετε, αλλά βρήκαμε 1.200€ και καταθέσαμε το παράβολο στο Διαιτητικό!”

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο ΑΟ Χαλκίς δεν έχει πληρώσει το παράβολο της προσφυγής του στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία Θα εκδικαστεί αύριο και πολύ πιθανόν να κρίνει την κατηγορία που θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο.

Όπως αναφέρει το dinataathlitika.gr, αυτές τις φήμες ήρθε να τις ενισχύσει ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών. Χαρακτηριστικά στην συνέντευξη είπε, μεταξύ άλλων:

“Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες να είναι βιώσιμες. Θα γίνει μπαράζ μεταξύ Δόξας – ΑΕ Καραϊσκάκης και να δούμε πότε Θα γίνει. Ο Ιωνικός έχει παραιτηθεί από το Διαιτητικό και από ό,τι έμαθα και η Χαλκίδα.

Δηλαδή στην ουσία δύο ομάδες θα παίξουν στο μπαράζ και αν Θέλετε την άποψή μου, έτσι όπως εξελίχθηκε δεν είναι ό,τι δίκαιο. Ομάδες Γ’ εθνικής να καταθέσουν 300 χιλιάδες εγγυητική. Η Χαλκίδα ή ο Ιωνικός που δεν έχουν 300 χιλιάδες επιθυμούν να ανέβουν και να πέσουν οι δικές μας ομάδες; Πάνε στα μπαράζ η Δόξα με την ΑΕ Καραϊσκάκης και επιθυμούν τι; Να πέσουν οι υπόλοιπες οκτώ; Ο κύριος Παναγόπουλος τι Θέλει να κάνει; Δεν έχω καταλάβει… Από ό,τι ξέρω και η Χαλκίδα δεν κατέθεσε παράβολο στο Διαιτητικό.»

Η απάντηση του ΑΟ Χαλκίδας :

Όχι όχι… Αυτό είναι αλήθεια! Ομάδα σας δεν είμαστε… Ούτε καν επαγγελματίες! Δεν έχουμε συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές μας, ούτε με τους προπονητές μας. Φανταστείτε, δεν είμαστε ούτε καν στα κουπόνια του στοιχήματος! Αλλά κύριε Λεουτσάκο, οι πληροφορίες σας είναι λανθασμένες… Δε θα το πιστέψετε, αλλά βρήκαμε 1.200€ και καταθέσαμε το παράβολο στο Διαιτητικό! Πληρώσαμε και τους δύο νομικούς μας, που θα μας εκπροσωπήσουν αύριο στην εκδίκαση! Όσο για την εγγυητική (ή ορθότερα τις εγγυητικές), νομίζω πως αύριο θα σας ξαφνιάσουμε ευχάριστα!

Πάμε για κλείσιμο… Για να δούμε πως το λένε αυτό… Α ναι!

«Ες αύριον τα σπουδαία»!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected