Γ Εθνική / Τοπικά

Ετοιμάζεται για Γ Εθνική ο Εορδαϊκός!

Σε ένα αγώνα δρόμου για να οργανώσει από το μηδέν την ομάδα, έχει επιδοθεί η διοικούσα επιτροπή που οργανώθηκε τη Δευτέρα (21/8) το απόγευμα στον Εορδαϊκό, μέχρι να οριστεί η διοίκηση πρωτοδικείου τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός της επιτροπής αφού το καλοκαίρι δεν συνεδριάζει.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, στην επιτροπή αυτή δεν θα είναι ο Θόδωρος Ξυνός και Στέφανος Κωνσταντινίδης οι οποίοι είχαν διαψεύσει τη συμμετοχή τους με τη διοικούσα επιτροπή να διευκρινίζει ότι κακώς γράφτηκε ότι θα είναι στη διοίκηση και το μόνο που ευελπιστούν και ελπίζουν από αυτούς είναι η οικονομική στήριξη.

Πρώτος στόχος πλέον είναι η εύρεση παικτών αφού στην ομάδα έχουν μείνει μόνο 2 δελτία και η επιτροπή πέραν από συζητήσεις με επιχειρηματίες βρίσκεται σε αναζήτηση και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για να πλαισιώσουν το ρόστερ.

Η είδηση ότι ο Εορδαϊκός τελικά κατεβαίνει στο πρωτάθλημα έχει δεκτή με ικανοποίηση από το φίλαθλο κόσμο που είχε απογοητευτεί με την είδηση ότι η ομάδα δεν θα κατέβει.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ο χρόνος λίγος (κάτι λιγότερο από ένα μήνα) αλλά όλοι όσοι αποφάσισαν να κάνουν αυτό το εγχείρημα είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected