Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαία κίνηση με Γκιντίδη

Την απόκτηση του Κώστα Γκιντίδη ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Οι πρωταθλητές Έβρου έκαναν δικό τους τον 18χρονο (10/05/1999) ταλαντούχο αμυντικό, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας και συνέχισε την καριέρα του σε Πανθρακικό και Κ20 του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση -επιστροφή- του 18 χρόνου (10/5/1999) δεξιοπόδαρου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γκιντίδη που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Κωνσταντίνος αποτελεί ένα παιδί γέννημα θρεμα της Ακαδημίας της ομάδας μας καθώς από εκεί ξεκίνησε το πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα,η εξέλιξη και το ταλέντο του τον έφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα στις αποστολές της πρώτης ομάδας όπου άρχισε και να παίρνει τις πρώτες του συμμετοχές σε ηλικία μόλις 15 ετών!

Αυτό και μόνο δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και είχε ως αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2014 να πάει για δοκιμαστικά στον Πανθρακικό στην ομάδα της Κ-17 όπου και επελέχθη να μείνει στην ομάδα. Εκείνη την χρονιά πηρε όλες τις συμμετοχές ως βασικός,στην 2η χρονιά του συνέχισε ως αρχηγός της Κ-17 και πήρε για άλλη μια χρόνια όλα τα παιχνίδια ως βασικός!

Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα ο προπονητής της Κ-20 τον ανέβασε για τα 4 τελευταία παιχνίδια που είχαν μείνει που και αγωνίστηκε ως βασικός σε όλα. Αφού έπεσε η ομάδα Football league κλήθηκε και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Στο πρωτάθλημα της Football league ακολουθησε όλες τις αποστολές με την ομάδα και αγωνίστηκε σε 7 ματς.

Το τελευταίο 6μηνο αγωνιζόταν στην ομάδα της Κ-20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου και είχε 6 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον Κωσταντίνο στην οικογένεια της ΑΕΔ του ευχόμαστε πάνω απ´ολα υγεία και εκπλήρωση των στόχων του με την ομάδα μας! Κωνσταντίνε καλωσήρθες!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected