Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστροφή Λάππα!

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Εθνικός Φιλιππιάδας!

Όπως αναφέρει το sportime24, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Λάππα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο 30χρονος επιθετικός, με την άφιξή του στη Φιλιππιάδα, αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τους «κυανόλευκους» και να τους βοηθήσει με την εμπειρία του στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.

Ο Γιώργος Λάππας, που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στον ΑΟ Φιλιππιάδας, από όπου αποκτήθηκε από τον Εθνικό, φόρεσε στη συνέχεια τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, έχει περάσει από Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Κεραυνό Θεσπρωτικού, ΑΕ Κρύας Βρύσης και σίγουρα το πλούσιο βιογραφικό του δείχνει πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και εμπειρία.

Το βέβαιο είναι πως ο Εθνικός Φιλιππιάδας με τις κινήσεις ενίσχυσης του ΔΣ και του προέδρου του Θανάση Λιόντου δυναμώνει αρκετά εν όψει της σεζόν 2017-18, που στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη Γ’ Εθνική και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό από ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected