Κατηγορίες
Football League

Η εικόνα των φιλικών, η αιτία του “διαζυγίου”;

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου έπειτα από σαράντα μέρες, αποτελεί ο Σπύρος Μπαξεβάνος, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η διοίκηση των «μελανόλευκων».

Όπως αναφέρει το SDNA, χωριστούς δρόμους ακολουθούν από την Τετάρτη (23/8) Παναιγιάλειος και Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο 46χρονος Μακεδόνας κόουτς ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Μαύρης Θύελλας» στις 13 Ιουλίου, αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία μαζί του, με τον λόγο που οδήγησε στο διαζύγιο να μην είναι άλλος από την γκρίνια για τις εμφανίσεις στα φιλικά.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι ιθύνοντες των Αχαιών, βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ο οποίος θα δουλέψει με ένα διαμορφωμένο σε μεγάλο ποσοστό ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο, για προσωπικούς του λόγους. Η Διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Μπαξεβάνο για τις υπηρεσίες που μέχρι σήμερα πρόσφερε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί ολόψυχα υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες.

Ο Παναιγιάλειος, στο πρόσωπο του Σπύρου Μπαξεβάνου, συνεργάστηκε με έναν πολύ καλό προπονητή, απέκτησε έναν ακόμα φίλο και πάνω απ΄ όλα «συνδέθηκε» με έναν εξαιρετικό άνθρωπο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected