Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Πανθηραϊκός 2-2 (photos)

Υψηλού επιπέδου φιλικό παιχνίδι σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, εκεί όπου αναμετρήθηκαν δύο ομάδες που θα αγωνιστούν φέτος στη Γ Εθνική.

Κι αν για τον Πανθηραϊκό είναι η δεύτερη χρονιά η επερχόμενη, για τον Μέγα Αλέξανδρο θα είναι η παρθενική του εμφάνιση ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι ελάχιστα φάνηκε αυτή η διαφορά.

Μάλιστα, οι “πράσινοι” της Ημαθίας είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, με τον Γιώργο Κίτσα να…θυμάται τα πεπραγμένα του στο πρωτάθλημα και με δύο γκολ έδωσε ισάριθμες φορές το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Σαντορίνης έδειξε πολύ καλά στοιχεία επιθετικά (ισοφάρισε με τον Μπίρη στο πρώτο μέρος και με τον Παναγιωτόπουλο στο τέλος), είχε όμως αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν. Η προετοιμασία της ομάδας στα Τρία – Πέντε Πηγάδια ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψει στη βάση της για το δεύτερο στάδιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Νικολαΐδης, Τσουλχάι, Ποτουρίδης, Κιρκιλιανίδης, Συμπεθέρης, Καπετάνος, Κίτσας Λ., Κουκουράκης, Βλάχος, Κίτσας Γ., Παρσόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Αργυρόπουλος, Δημητριάδης, Ζωγράφος, Αραμπατζής, Μηνούδης, Νασούφι, Παπαδόπουλος, Τσιρίδης, Ευθυμίου

Πανθρακικός : Καρακούτσης, Κωλέτσης, Γκίκας, Ρεπετσάς,Μπίρης, Κεφαλάς, Φαμπίνιο, Μάνιας, Παναγιωτόπουλος, Φύτρος, Ντούμος. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζωντός, Λούκα, Βαλισέντι, Αγοραστός, Μαούνης, Ματσιώτας, Δρόσος, Μενδρινός.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected