Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου 1-1 (photos)

Ομαλά και χωρίς απρόοπτα κύλησε το φιλικό μεταξύ των «αιωνίων» του Βόλου, με πρωταγωνιστές τους φίλους του Ολυμπιακού και της Νίκης που κέρδισαν τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά τους.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τον Ολυμπιακό να δείχνει πιο έτοιμος απέναντι σε μία Νίκη που έπαιξε χωρίς τους τρεις ξένους (Γιάκοβλεφ, Σούσκιν, Ντόλγκι) και τον Τζιώρα.

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 59’ με τον Νόνη και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν δύο λεπτά αργότερα με τον Ιορδανίδη.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Καραμπάς (82’ Δ. Κόκας), Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Βασίλιεβιτς (82’ Καράμπελας), Θέος (79’ Μέμος), Σεχολάρι (71’ Λούγκος), Ευθυμιάδης (87’ Αλαμάνης), Βαρούχας (46’ Σέττος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Γενιτσαρίδης (76’ Βουρδάκης), Δημολιός, Μπάιριτς (87’ Σφονδυλιάς), Βέργος, Ματθαίου (46’ Γιαλαμίδης), Μέτσε, Ιορδανίδης (84’ Σιώμος), Μωυσίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιανάκας (73’ Λάιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected