Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παίρνει και Νάκα!

Η ενίσχυση του ΓΣ Αλμυρού συνεχίζεται, με τους νεοφώτιστους στην Γ’ Εθνική κατηγορία να προχωρούν σε μία ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αλμυρός απέκτησε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Θεσσαλια”, τον 23χρονο επιθετικό Στέλιο Νάκα, ο οποίος έχει παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με την Ξάνθη, αλλά και στη Football League με τον Ηρακλή Ψαχνών και τα Χανιά.

Οι άνθρωποι του Γ.Σ. Αλμυρού ήρθαν σε επαφή με τον Βολιώτη επιθετικό, τα βρήκαν σε όλα και ο ποδοσφαιριστής ξεκινά προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Στέλιος Νάκας έπαιξε αρχικά ποδόσφαιρο στον Μαγνησιακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Το 2012 αποκτήθηκε από την Ξάνθη, παίζοντας σε πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Παρέμεινε και την επόμενη χρονιά στην Ξάνθη φορώντας τη φανέλα της ακριτικής ομάδας επίσης σε πέντε παιχνίδια, σημειώνοντας και ένα γκολ στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια.

Τη χρονιά 2014-15 έπαιξε αρχικά στον Ηρακλή Ψαχνών, καταγράφοντας έξι συμμετοχές και ένα γκολ στη Football League, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στον Άρη, παίζοντας σε 14 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική, ενώ σημείωσε και δύο γκολ. Το 2015-16 έπαιξε σε δύο ματς με τη Νίκη στη Γ’ Εθνική κατηγορία και σε 11 του ΑΟ Χανιά στη Football League. Την περσινή χρονιά αγωνίσηκε στην ιταλική Ροτσέλα και στη γερμανική Μέρσεμπουργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected