Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ο Ημαθιώτης Κώστας Σοφιανίδης!

Ένας ακόμη Ημαθιώτης παίκτης θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Ο λόγος για τον Κώστα Σοφιανίδη, ο οποίος δόθηκε δανεικός από την ΠΑΕ Βέροιας, όπου αγωνίστηκε πέρσι στην Κ17 του συλλόγου.

Ο 17χρονος (17/02/2000) μέσος προέρχεται από την Ακαδημία Βέροιας, ενώ την ίδια ώρα οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας του με τον επίσης Ημαθιώτη, Δημήτρη Βούλγαρη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Συνέχεια στην μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα δίνει η διοίκηση του, αποκτώντας ποδοσφαιριστές με γνώμονα τις ανάγκες στις θέσεις που χρειάζονται, συνθέτοντας παράλληλα την εμπειρία με το ταλέντο και την προοπτική των ποδοσφαιριστών που αποκτούνται.

Έτσι το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 25 χρονο έμπειρο Σέντερ Φορ Βούλγαρη Δημήτρη από τους πρώτους σκόρερ πέρυσι της ομάδας μας. 

Επίσης αποκτήθηκε ο 17χρονος, πολλά υποσχόμενος κεντρικός μέσος Σοφιανίδης Κων/νος από την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ αγωνιζόμενος πέρυσι στην Κ 20 της ομάδας της. Τους ευχόμαστε και τους δύο αλλά και όλους τους νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές καλώς όρισαν στην ομάδα μας με υγεία και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές.

Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί με μεθοδικότητα και επιλεγμένους ποδοσφαιριστές για την δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου.

Εν τω μεταξύ οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται καθημερινά στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης μέσα σε πολύ καλό κλίμα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected