Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο νεαρούς παίκτες απέκτησε ο Απόλλων

Την απόκτηση δύο νεαρών, ταλαντούχων παικτών ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Πρόκειται για τους Βασίλη Πρατσίλα (16/01/1998, αμυντικός) ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και Φάνη Τσιάτα (1999, επιθετικός) που μεταγράφηκε επίσης από την Αναγέννηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα τα «κυανόλευκα» θα φοράνε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 οι νεαροί Βασίλης Πρατσίλας και Φάνης Τσιάτας.

Ο Πρατσίλας είναι γεννημένος στις 16/01/1998 και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί και στις Κ-20 της Α.Ε.Λ. και του Τυρνάβου, έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Δαμασιακό. Είναι γιός του Παλαίμαχου παίκτη του Απόλλωνα Χρήστου Πρατσίλα.

Ο Τσιάτας είναι μεσοεπιθετικός, γεννημένος στην Λάρισα το 1999, ήταν αρχηγός της Μικτής ομάδας της Λάρισας το 2014-15, με την οποία εκείνη την χρονιά αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ με 8 από τα συνολικά 10 γκολ. Αγωνίσθηκε στον Ηρακλή Λάρισας και στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, με την οποία έκανε 30 συμμετοχές και 8 γκολ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected