Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δύσκολο το έργο για τον ΠΑΟ, επιστροφή στην ελληνική…πραγματικότητα

Ήταν εκ προοιμίου δύσκολο για τον Παναθηναϊκό το έργο του στην Ισπανία, κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που είχε πάρει αποτέλεσμα μάλιστα στην Αθήνα.

Για ένα ημίωρο ο Παναθηναϊκός ήταν αλλού. Φοβισμένος, άνευρος, χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, χωρίς το σημαντικότερο εφόδιο όταν ψάχνεις την υπέρβαση. Την πίστη. Οι «πράσινοι» για τριάντα λεπτά ήταν «φάντασμα» του καλού τους εαυτού, δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, είχαν πολύ σημαντικά νεκρά διαστήματα ανασταλτικά και απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου, όπως η Μπιλμπάο αυτά τα λάθη πληρώνονται. Οι Βάσκοι βρήκαν στο 22′ το γκολ με τον Μουνιαϊν, έχοντας χτυπήσει… καμπανάκι στο 14′ με το δοκάρι του Αντούριθ και το σουτ του Λαπόρτ στην επαναφορά. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν το άκουσε, Κουτρουμπής και Κολοβέτσιος είχαν «θέμα» με τον έμπειρο Βάσκο στράικερ και οκτώ λεπτά αργότερα το γκολ των γηπεδούχων έβαλε τέλος στην σεμνή τελετή από πολύ νωρίς.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, το «τριφύλλι» πάτησε καλύτερα, βγήκε από το… καβούκι του και έκανε το παιχνίδι του. Μάλιστα, στο 41′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο διαγώνιος «κεραυνός» του Τσάβες βρήκε στο κάθετο δοκάρι της Αθλέτικ!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν – Λέκουε, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (74’ Ρίκο), Σουασέτα (64’ Ινάκι Γουίλιαμς), Μουνιάιν (79’ Ακέτσε), Κόρδοβα, Αντούριθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Καμπέσας (67’ Μολίνς), Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (66’ Αλτμαν), Λουτσιάνο, Τσάβες (74’ Δώνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected