Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η επιστροφή Παπαδόπουλου στην ΑΕΠ Βέροιας, οι τέσσερις μεταγραφές και το νικηφόρο φιλικό με Αστέρα Αλεξάνδρειας

Πιο έντονοι πλέον οι ρυθμοί της ΑΕΠ Βέροιας στην προετοιμασία, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έχει δώσει ήδη αρκετά και σημαντικά φιλικά μέχρι στιγμής, με πιο πρόσφατο αυτό της Τετάρτης 23/8 με αντίπαλο τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, εκεί όπου οι “κιτρινομπλέ” επικράτησαν με σκορ 4-1 χάρη στα τέρματα των Κωστογλίδη (2), Χαραλαμπίδη και Σιδηρόπουλου.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας (θυμίζουμε πως έδωσε με μεταγραφή τον τερματοφύλακα Ιωαννίδη στην Κ20 του Ατρόμητου), προχώρησε στην απόκτηση του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος επιστρέφει για τρίτη θητεία στην ιστορική ομάδα μετά την αποχώρηση του το 2011 (τότε για την ΑΕ Αλεξάνδρειας της Δ Εθνικής) και το 2015 για τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου (πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Α2 με 13 τέρματα).

Ο 32χρονος (11/06/1995) έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Ατρόμητου Διαβατού και ΑΣ Ρόδου.

Παράλληλα, η ΑΕΠ ενέταξε στο δυναμικό της τους Παναγιώτη Γώτα (10/11/2000, αμυντικό) από την Κ17 της Βέροιας, Δημήτρη Σερασκιέρη (04/04/1997, αμυντικός) από τον Εορδαϊκό, Θανάση Δημητρακόπουλο (τερματοφύλακας) από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και Δημήτρη Χαραλαμπίδη (11/09/2000, αμυντικός) επίσης από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected