Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μαγεία ΑΕΚ, πρόκριση στους ομίλους με “τριάρα”!

Ευρωπαία ΑΕΚ από τα πολύ παλιά! Με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Σιμόες (δύο γκολ, κερδισμένο πέναλτι) η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ σκόρπισε 3-0 την Μπριζ στο ΟΑΚΑ και έκλεισε θέση στους ομίλους του Europa League.

«Το φαβορί για την πρόκριση είναι η ΑΕΚ», έλεγε ο Μανόλο Χιμένεθ πριν το πρώτο ματς. Και δικαιώθηκε. Η Ένωση συνειδητοποίησε στο Jan Breydel ότι την έχει την Μπριζ και το απέδειξε στο ΟΑΚΑ, το οποίο είχε περισσότερους από 20.000 κόσμου αλλά θα έπρεπε να ήταν περισσότεροι. Θα έχουν, όμως, την ευκαιρία να… επανορθώσουν όσοι απουσίαζαν, αφού για πρώτη φορά μετά το 2011 η ΑΕΚ θα είναι σε όμιλο του Europa League! Με το καλύτερο της πρώτο 45λεπτο εδώ και χρόνια και σοβαρότητα στο δεύτερο, η Ένωση επιβλήθηκε με 3-0 από τα γκολ των Χριστοδουλόπουλου (26′ πεν.) και Σιμόες (39′, 90′), παίρνοντας αυτό που άξιζε 100%!

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες (59′ Γιόχανσον), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78′ Γκάλο), Κλωναρίδης (67′ Αλμέιδα)

Μπριζ: Χόρβαθ, Βόρμερ, Παλάσιος (45′ Κουλς), Ένγκελς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Νακάμπα, Βανάκεν, Ντιαμπί, Φόσεν (45′ Ρεφάελοφ), Ντένις (57′ Λιμπόμπ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected