Κατηγορίες

Μίνι ανάλυση των 11 φιλικών των ομάδων της Ημαθίας της Τετάρτης (23/8). Φωτογραφίες σε Τρίκαλα, Κλειδί, Ροδοχώρι Μαρίνα, και Κοπανό

Έντεκα φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης 23/8 για τις ομάδες της Ημαθίας.

Διαβάστε παρακάτω ένα μίνι ρεπορτάζ των αγώνων αλλά και φωτογραφίες από τα γήπεδα που βρέθηκαν συνεργάτες του SportsUp.

Αναλυτικά :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας  1-2 (Μπρέγκου πεν / αυτογκόλ, Γραμματικός)

το ρεπορτάζ, 30 φωτογραφίες αλλά και το απευθείας φάουλ του Σαρακατσιάνου σε βίντεο ΕΔΩ

ΑΟ Μαρίνας – Ολυμπιακός Νάουσας  2-0 (Καραγκούνης, Σταμάτης)

Μέτριο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής. Η κούραση δεδομένη για αμφότερες, που βγήκε σε μεγάλο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο, με τον ΑΟΜ να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερος, με περισσότερο τη μπάλα στα πόδια και δύο τέρματα που έκριναν τελικά την αναμέτρηση. Στα θετικά, η αθρόα προσέλευση του κόσμου που γέμισε την κερκίδα του γηπέδου.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Πανθηραϊκός  2-2 (Κίτσας 2/ Μπίρης, Παναγιωτόπουλος)

το ρεπορτάζ και 20 φωτογραφίες ΕΔΩ

Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  0-1 (14′ υπό δοκιμή παίκτης)

Δυνατό παιχνίδι στην Αγκαθιά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κατά τεκμήριο είναι τα φαβορί για την άνοδο στην επόμενη Γ Εθνική. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα λίγο πριν τη συμπλήρωση του 15λεπτου, με υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν τη μπάλα και προσπάθησαν να ανοίξουν διαδρόμους στην καλά οργανωμένη άμυνα  των “φιλοξενούμενων” χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Γρηγόρη Γκέτσου, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας για να του τοποθετηθούν ράμματα στο κεφάλι.

ΓΑΣ Κοπανού – Εδεσσαϊκός  1-5 (Ντέλλας / Κάρτζιος, Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης, Λαφαζανίδης 2)

το ρεπορτάζ και 50 φωτογραφίες της αναμέτρησης ΕΔΩ

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Άρης Παλαιοχωρίου  4-4 (Τσακαλίδης 2, Κούβαρος Μ., Τηλκερίδης / Παντόπουλος 2, Γκίτσας, Χρυσάφης)

“Τρελό” παιχνίδι στην Αγία Μαρίνα, όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος αναδείχτηκε ισόπαλος με το αγγλικό σκορ 4-4 κόντρα στον νεανικό Άρη Παλαιοχωρίου. Αμφότερες οι ομάδες παρουσίασαν καλό πρόσωπο επιθετικά αλλά με προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου έχει να προτάξει…δικαιολογίες μιας και απουσίαζαν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές (Γκατζίδης, Άγγελος Κούκλας, Παπαδόπουλος και Σιτσάνης εκτός).

Θύελλα Σταυρού – ΑΕ Σχοινά  3-2 (Μυλωνάς Αχ. 2, Σαντικίδης / Τσιώμος 2)

Πρώτη φιλική νίκη για τους “πράσινους” του Γιώργου Μυλωνά, που επικράτησε της πολύ ποιοτικής ομάδας της ΑΕ Σχοινά με σκορ 3-2. Δύο τέρματα πέτυχε ο Αχιλλέας Μυλωνάς, ενώ το παρθενικό του τέρμα σημείωσε ο Παναγιώτης Σαντικίδης, που μεταγράφηκε από την Ακαδημία Βέροιας. Για τους φιλοξενούμενους, αμφότερα τα γκολ σημείωσε ο Τσιώμος, που αποκτήθηκε από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Εθνικός Κλειδιού – Ολυμπιακός Λουτρού  1-0 (Πλέσκας)

Με αρκετές ελλείψεις παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο Δημοτικό Γήπεδο Κλειδίου, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Δημήτρης Πλέσκας στο 39ο λεπτό, ενώ για τον Ολυμπιακό είχε δοκάρι στο δεύτερο μέρος ο Δημήτρης Αναστασόπουλος του Α.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο alexandriamou

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΠΑΟ Παλατίτσια  2-0 (Σακαλής, Καλφούντζος)

Φιλική νίκη για την ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη, που επικράτησε του ΠΑΟ Παλατίτσια χάρη στα τέρματα των Σακαλή και Καλφούντζου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με αξιώσεις στην εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Αλιάκμων Νησελίου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  1-2 ( Λαμπρόπουλος / Μπεκτάς 2)

Πιο έτοιμη η ομάδα του Αράχου στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της προετοιμασίας και με περισσότερες επιθετικές λύσεις κόντρα στη νεανική ομάδα του Νησελίου. Σκόρερ για τους “μπλαουγκράνα” ο Βαλάντης Μπεκτάς, που πέτυχε και τα δύο τέρματα ενώ δημιουργός ήταν ο νεοαποκτηθέντας Χατζηβασιλειάδης. Για την ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου, το τέρμα σημείωσε ο νεαρός Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος  2-5 ( Περπερίδης, Μπαρτζώκας / Ζερδαλής, Τσογμελίδης, Καραντουλαμάς 2, Κύρτσογλου)

Ακόμη ένα πενταρέ τερμάτων στα φιλικά για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που παρουσιάζει σπουδαίες επιθετικές αρετές στο ξεκίνημα της σεζόν. Για τους φιλοξενούμενους, το πρώτο τέρμα σημείωσε ο Παύλος Ζερδαλής, που βρίσκεται σε συζητήσεις για την ένταξη του στους “πράσινους”, ενώ ο Αχιλλέας απάντησε άμεσα με τέρμα του Περπερίδη.

Ακολούθησε ένα σερί τεσσάρων τερμάτων για τον Αστέρα (Τσογμελίδης, δύο ο Άγγελος Καραντουλαμάς και ο Κύρτσογλου) ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Μπαρτζώκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected