Football League

Δεν προπονήθηκαν λόγω οφειλών οι παίκτες του Πανσερραϊκού

Νέα προβλήματα προέκυψαν στον Πανσερραϊκό με τους παίκτες να προχωρούν σε απεργία στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι «κόκκινοι» ενημέρωσαν τον Σάκη Αναστασιάδη πως δεν θα συμμετέχουν στην προπόνηση επειδή η διοίκηση «τους χρωστά χρήματα» και τους είχε υποσχεθεί ότι σήμερα θα έπαιρναν προκαταβολές ενόψει της νέας χρονιάς.

Η ΕΡΤ Σερρών επικοινώνησε με ανθρώπους της διοίκησης το πρωί οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι το αργότερο τη Δευτέρα θα μπούνε τα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, θα πληρωθούν οι παίκτες και μάλιστα έκανε ενέργειες για να μεταβεί η ομάδα την Τετάρτη στο Βώλακα για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μάλιστα ο Χρήστος Κοράκης είχε συνάντηση με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.

Οι παίκτες όμως (κυρίως οι παλαιότεροι) είπαν σήμερα ότι δεν μπορούν να κάνουν άλλο υπομονή ακούγοντας κάθε μέρα και διαφορετική ημερομηνία για να εισπράξουν χρήματα (μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ) και αποφάσισαν να κάνουν απεργία μέχρι να πληρωθούν. Άνθρωποι της διοίκησης θα συναντηθούν σε λίγο με τους παίκτες για να λυθεί το πρόβλημα (άλλωστε με τους περσινούς παίκτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις), ο Πανσερραϊκός πάντως είναι στο… κόκκινο και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Αν λυθεί το πρόβλημα η ομάδα θα κάνει κανονικά προπόνηση αύριο το πρωί στα γήπεδα της ομόνοιας.

Αυτήν την ώρα άνθρωποι της διοίκησης συζητάνε με τους παίκτες στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected