Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη ανατροπή από τη Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μετά από δυο… γκάφες, όμως σοβαρεύτηκε και όχι μόνον ισοφάρισε την Τζένοα, αλλά πήρε πανηγυρικό τρίποντο με 4-2. Χατ-τρικ ο Ντιμπάλα

Αρκετά χαλαρά μπήκαν στο ξεκίνημα οι παίκτες του Μάσιμο Αλέγκρι, με αποτέλεσμα μόλις στο 1ο λεπτό ο Πιάνιτς να βάλει… αυτογκόλ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λιχστάινερ πάτησε τον Γκαλαμπίνοφ από πίσω και ο Βούλβαρος άσος από τα 11 βήματα έκανε το 2-0 για την Τζένοα.

Όπως αναφέρει το contra.gr, από εκείνο το σημείο και αργότερα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σοβαρεύτηκε. Ο Ντιμπάλα με σουτ στο 34′ και πέναλτι στο 45′ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ 62΄ο Κουαρδάδο ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να κάνει το τελικό 2-4 ξανά ο Ντιμπάλα στο 92ο λεπτό.

Συνθέσεις

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μπιράσκι, Ροσετίνι, Χεντιλέτι, Μπερτολάτσι, Μιγκέλ Βελόζο, Λάζοβιτς, Λασάλτ, Πάντεβ (78′ Λαπαντούλα), Τααράμπτ (51′ Παλαντίνο), Γκαλαμπίνοφ (72′ Σεντουριόν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (74′ Μπαρτζάλι), Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα (58′ Ματουιντί), Πιάνιτς (81′ Μπεντανκούρ), Κουαδράδο, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected