Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όπως το άλογο καλπάζει η Γιουνάιτεντ!

Ο Λουκάκου έχασε πέναλτι, όμως οι αλλαγές του Μουρίνιο καθάρισαν και μετά το 2-0 επί της Λέστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το 3×3 χωρίς να έχει δεχθεί γκολ και είναι μόνη στην κορυφή της Premier League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τη δουλειά και είναι η μοναδική που κάνει το 3×3 στη φετινή Premier League [μπορεί να το κάνει και η Γουέστ Μπρομ]. Οι Κόκκινοι Διάβολοι αντιμετώπισαν προβλήματα από την εξαιρετικά οργανωμένη, Λέστερ, η οποία άντεξε για 70 λεπτά, όμως γνώρισε δεύτερη εκτός έδρας ήττα. Ο Λουκάκου δεν κατάφερε να σκοράρει και στο τρίτο του ματς με την Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα καθώς είδε τον Σμάιχελ να τον νικά από τα 11 βήματα, όμως ευτυχώς για τους γηπεδούχους, οι αλλαγές του Special One, Ράσφορντ και Φελαϊνί, σκόραραν για το τελικό 2-0 στο Old Trafford.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Τζόουνς, Μπαγί, Μπλιντ, Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα (67′ Ράσφορντ), Μχιταριάν (74′ Φελαϊνί), Μαρσιάλ (76′ Λίνγκαρντ), Λουκάκου.

Λέστερ (Κρεγκ Σέκσπιρ): Σμάιχελ, Φουχς, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τζέιμς, Ντιντί, Ολμπράιτον (60′ Γκρέι), Μαχρέζ, Οκαζάκι (60΄Οκαζάκι), Βάρντι (76′ Σλιμανί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected