Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οριστικό του Περικλή Βελλίνη!

Στη Ρόδο και συγκεκριμένα στον Διαγόρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περικλής Βελλίνης.

O 23χρονος (01/09/1993) πλάγιος επιθετικός με καταγωγή από τον Άγιο Πέτρο Κιλκίς, αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο σε 7 παιχνίδια με την ΑΕ Σπάρτη στη Football League, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Εργοτέλη, Αγροτικό Αστέρα (25 συμμετοχές στη Football League), Μακροχώρι, Μακεδονικό και στα τμήματα υποδομής του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Περικλή Βελλίνη, που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

Ο Βελλίνης γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1993 στο Κιλκίς και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Το 2011 έπαιξε στην ομάδα Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά αγωνίστηκε στο Μακεδονικό και στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα, στον οποίο έμεινε για δύο χρόνια πριν μετακομίσει στη Σπάρτη.

Στην ομάδα του Ευόσμου, ο Βελλίνης έκανε δύο πολύ καλές σεζόν, μετρώντας 49 συνολικά συμμετοχές και 8 τέρματα. Στη συνέχεια, πήγε στον Εργοτέλη με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ΄Εθνική. Ακολούθησε η ένταξη του στον Γ.Σ. Διαγόρας.

Ο «Γηραιός» τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected