Super League 1

Παρουσίασε Βενετικίδη και “νέους” ο ΠΑΣ Γιάννινα (photos)

Τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2017-2018, καθώς και τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πλαίσιο της παρουσιάσης μίλησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, που καλωσόρισε στην ομάδα τους νέους παίκτες, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Μάρκος Βελλίδης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη:

«Στην ουσία, τώρα ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος στο γήπεδό μας. Εύχομαι αυτή η χρονιά να φέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ καλή θέση στο τέλος του χρόνου και ίσως να κάνουμε κι ένα άλμα λίγο παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι σ’ αυτό θα μας βοηθήσει και το γήπεδο. Ανακατασκευάστηκε ξανά ο αγωνιστικός χώρος και πιστεύω να μην έχουμε προβλήματα και παράπονα από τα διάφορα μέρη της Ελλάδος. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας γι’ άλλη μια χρονιά, είναι πάντα ο 12ος παίκτης μας και πάντα χρειάζεται στα δύσκολα ή τα εύκολα. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία πάνω απ’ όλα και στα νέα παιδιά που ήρθαν, ευχόμαστε υγεία και μέσω της ομάδας να βοηθήσουν κι εμάς, αλλά κι εμείς αυτούς να ανέβουν επίπεδο. Τέλος να ευχαριστήσω τους δύο χορηγούς που σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές είναι μαζί μας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει ό,τι μπορεί να τους βοηθήσει γι’ αυτά που μας αποδίδουν. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι παίκτες μας στο γήπεδο».

Οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη:

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τη νέα χρονιά. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και επιτυχίες και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο για τη φετινή χρονιά. Προσωπικά δεν θεωρούμαι καινούργιο πρόσωπο στην ομάδα, αλλά παλιό. Μπορεί να έλλειψα, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ, γιατί η αγάπη που παίρνω είναι τεράστια. Το να επιστρέψω πίσω μόνο χαρά μου δίνει. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους, όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχει η ομάδα σημαντικά πράγματα».

περισσότερες φωτογραφίες στο gazzetta,gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected