Κατηγορίες
Super League 1

Πολύ σκληρός για να…πεθάνει!

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός όμως ισοφάρισε ισάριθμες και τελικά κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία μετά το χορταστικό 2-2.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα προηγήθηκε κόντρα στον Απόλλωνα, ο Κάναντι γύρισε το σύστημά του σε 3-5-2, ο αντίπαλος ισοφάρισε.

Στο Αγρίνιο, η ίδια ιστορία σε μάλλον πιο…δραματικούς τόνους διότι οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δύο φορές, ο Κάναντι έβαλε και τρίτο στόπερ, όμως ο Παναιτωλικός ισοφάρισε δις.

Μάλιστα, η πρώτη ισοφάριση ήρθε ένα λεπτό αφότου ο Ρισβάνης πήρε θέση στο γήπεδο για να πλαισιώσει τους Καρασαλίδη και Χατζηισαϊα.

Το γρήγορο 1-2 από την καταπληκτική έμπνευση του Ντάουντα δεν έφτασε και πάλι. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα πολλά κενά στον άξονα των φιλοξενούμενων, ισοφάρισε με τον Μοράρ και μέχρι το τέλος απείλησε και με την ολική ανατροπή.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης (87′ Βασιλούδης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μπεχαράνο, Ντιέκο Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76′ Μοράρ), Μαζουρέκ (56′ Κλέσιο), Μαρκόβσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης (76′ λ. τρ. Μενσά), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (66′ Ρισβάνης), Ουμπίντες, Ντιγκινί (67′ Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected