Κατηγορίες
Super League 1

Super League (2η αγωνιστική) Πλατανιάς – Ξάνθη 0-2 (photos)

Η Ξάνθη έδεσε… κόμπο την Πλατανιά, υποχρεώνοντας τον σε ήττα με σκορ 2-0. Πικρό το αποτέλεσμα για τους “ερυθρολεύκους” που έδειξαν αυτή τη φορά να δυσκολεύονται πάρα πολύ στην παραγωγή παιχνιδιού.

Το σίγουρο είναι, παρά την πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ότι ο Πλατανιάς θέλει δουλειά… Μάλιστα, με τη διακοπή που μεσολαβεί, αυτό το γεγονός μάλλον θα βοηθήσει τον Γιώργο Παράσχο να δουλέψει τις αδυναμίες που έδειξε να παρουσιάζει η ομάδα του κόντρα στην Ξάνθη.

Οι Ακρίτες από την πλευρά τους παρουσιάστηκαν πολύ “διαβασμένοι”, κλείνοντας κάθε επιθετικό διάδρομο στον Πλατανιά. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι ουσιαστικά η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε μετά το 0-2 και συγκεκριμένα στο 39′ με την κεφαλιά του Κοροβέση την οποία εξουδετέρωσε ο Ζίβκοβιτς.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (31’ Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος (63’ Μπούντνικ), Ντεβέσα (77’ Πατράλης), Ενσικουλού, Κοροβέσης, Γκρζέλτσακ.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μπρίτο (83’ Κάστρο), Κίκε (60’ λ.τρ. Τριάδης), Γέντρισεκ (75’ Μεχία).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected