Ακαδημίες Ημαθίας

Η αναμέτρηση της Ακαδημίας ΠΑΟ Παλατίτσια με τον ΠΑΟ Θεσσαλονίκης

Την Ακαδημία του ΠΑΟ Θεσσαλονίκης, που ανήκει στο δίκτυο του Παναθηναϊκού στη Μακεδονία, αντιμετώπισε η Ακαδημία του ΠΑΟ Παλατίτσια.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

“Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το πρωί 27-8-2017, στο Αθλητικό κέντρο Παλατιτσίων, μεταξύ του τμήματος Νέων της τοπικής Ακαδημίας και των Νέων του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης.

Νικήτρια αναδείχθηκε με σκορ 3-2, μετά από πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών, η Ομάδα Νέων του Π.Α.Ο. ΠΑΛΑΤIΤΣΙΑ, με δύο γκολ του Νέτι και ένα του Αρμάντο.

Η σύνθεση της νικήτριας ομάδας: Τότσκας – Παράσχος – Μοσχόπουλος Φ., Ακριβόπουλος-Μοσχόπουλος Σ. – Αργυρόπουλος – Νέτι- Κακαγιάννης Η. – Χασιώτης- Χαλίλι- Αρμάντο. Έπαιξαν και οι Ουρούτσι- Αργυρόπουλος Φ.

Ο προπονητής της ομάδας των Παλατιτσίων Φώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου για την πολύ καλή αγωνιστική τους εμφάνιση, το πάθος τους, την διάθεση τους, και της νίκης τους, επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, ο οποίος κατέβηκε από την προετοιμασία του στην Κουτσούφλιανη Νάουσας. Μπράβο Κομάντο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected