Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακός ο Βόλος ΝΠΣ, επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα Λάρισας

Μεγάλη σε έκταση φιλική νίκη σημείωσε στη Νεάπολη ο Ν.Π.Σ. Βόλος, που συνέτριψε με 4-1 τον Απόλλωνα Λάρισας. Και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στο πρώτο μέρος. 

Όπως αναφέρει το magnesiasports, η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο 12′ με τον Μίλιτς, αλλά ο Ν.Π.Σ. ισοφάρισε στο 16’ με πένταλτι του Πίτου Γκαρσία, που κέρδισε ο Μάντζης από τον σκόρερ του Απόλλωνα. Ο Πίτου Γκαρσία ήταν μέσα και στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 19’, αφού από δικό του κόρνερ ο Δημόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Το πρώτο 45λεπτο είχε άλλα δύο γκολ, με το τελικό 4-1 να διαμορφώνεται μέχρι το ημίχρονο, καθώς αρχικά στο 33’ ο Ηλιόπουλος μετά από κάθετη του Πέντα βγήκε στο τετ-α-τετ και πλάσαρε σε κενή εστία, αφού πέρασε τον γκολκήπερ Κραβαρίτη, ενώ στο 35’ σε νέο τετ-α-τετ ο Καμπαγιέρο έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Να τονιστεί ότι στο τρίτο γκολ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για επιθετικό φάουλ σε πρώτο χρόνο, αλλά και για οφσάιντ του Ηλιόπουλου.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσογεώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία. Αγωνίσθηκαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας. Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected