Κατηγορίες
Διάφορα

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει ο ΠΑΟΚ, 19.15 απόψε στο “Cafe στο 90′

Να επουλώσει τις…πληγές από τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Europa League θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει την Κέρκυρα σε μια αναμέτρηση που οι φίλοι του “δικεφάλου” θα παρακολουθήσουν στο ποδοσφαιρικό στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90′”!

Η “πρεμιέρα” του Λεβέκ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και η επιστροφή του Πέλκα, που λύνει τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λεβέκ, Πούγγουρας, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης είναι οι 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να διατηρήσει τον Αργεντινό κίπερ κάτω από τα δοκάρια, αναπροσαρμόζοντας την αμυντική του γραμμή λόγω των απουσιών των Λέοβατς και Βαρέλα.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να βρεθεί ο Ντοριάν Λεβέκ και στο κέντρο ο Στέλιος Μαλεζάς. Για τον Γάλλο θα είναι η πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο ματς.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται στην παρουσία των Κάτσε, Τσίμιροτ και Πέλκα, με τον τελευταίο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε μετά από χτύπημα που είχε δεχθεί στο πρώτο παιχνίδι με την Εστερσουντ.

Στην επίθεση, οι Λημνιός, Μακ και Πρίγιοβιτς είναι οι πρώτοι υποψήφιοι, με τον Λουτσέσκου να δίνει ανάσες στον Τζάλμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected