Κατηγορίες

Η εξαιρετική οργάνωση του Τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου”, οι δυνατές συγκινήσεις και τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια (photos+vid)

Όλα ήταν εξαιρετικά στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Βαρβάρας, εκεί όπου διεξήχθη και φέτος το Τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου”, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα.

Με εξαίρεση τον φίλαθλο κόσμο, που έλαμψε δια της…απουσίας του (δεν ξεπέρασαν τους 100 οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν), η διοργάνωση πήρε άριστα κι αυτό σχολιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τους παρευρισκομένους. Στη σημερινή δεύτερη μέρα, έδωσαν το παρόν η Κ17 του ΠΑΟΚ, με αρχηγό αποστολής τον Σταύρο Σαράφη, ο ΦΑΣ Νάουσα αλλά και 11 συμπαίκτες του Γιάννη Μπαλόγλου, οι οποίοι και αγωνίστηκαν στο πρώτο χρονικά παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Οι “πορτοκαλί” με τους Οβεζίκογλου, Ορφανίδη, Κουκλανιώτη, Γιάννου, Δεδίνη, Καμπά, Βασιλειάδη, Μάκη Σπανό, Νίκο Σπανό, Ποζιάδη και Ντέλλα επικράτησαν με 3-0 των “πρασίνων” (Ντέλλας, Σπανός Ν. και Ποζιάδης τα γκολ) που παρατάχθηκαν με τους Νατσάλη, Σερασκιέρη, Κωτσιαντή, Βελιάδη, Ζέρβα, Παπαδόπουλο, Θεοδωρίδη, Χατζηνικολάου, Εμμανουηλίδη, Παρασκευαΐδη και Μιχαλόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Σπύρος Κωτσιαντής, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Τεχνικό Διευθυντή του Αγροτικού, Κώστα Πουλασουχίδη για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ ο πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Στέργιος Διαμάντης απένειμε με τη σειρά του στον Σταύρο Σαράφη, ως επιβράβευση για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη φετινή διοργάνωση.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο του πρώτου αγώνα, η αφιέρωση του τέρματος από τον Νίκο Σπανό στη μητέρα του Γιάννη Μπαλόγλου, η οποία συγκινήθηκε και λίγη ώρα πριν όταν ο Μάκης Σπανός (ο οποίος επίσης λύγισε) της πρόσφερε ανθοδέσμη για τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

δείτε το βίντεο :

και το γκολ του Ποζιάδη μαζί με τη λόμπα που λίγο έλειψε να κάνει γκολ ο Κώστας Ντέλλας :

Ακολούθησε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ17 του ΠΑΟΚ με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου επικράτησε με 2-0. Οι νεαροί παίκτες του “δικεφάλου” έδειξαν φανερά έτοιμοι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και στα 3ο λεπτά του εν λόγω αγώνα, πρόλαβαν και δημιούργησαν εκτός των τερμάτων, αρκετές απειλητικές στιγμές στα καρέ των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αργυρίου, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Σουλιώτης, Κιατικίδης, Σερασκιέρης, Πουλιόπουλος, Ρηγόπουλος, Χατζής, Μπράντης, Φωτιάδης, Τζήμας, Καρύδας.

ΠΑΟΚ Κ17 : Μακρής, Θεοδωρίδης, Μουτζούρης, Ταχάτος, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Γρόζδης, Σαπουντζής, Τσέλιος, Κορέας, Πουρνάρας.

δείτε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ αλλά και την εντυπωσιακή επέμβαση του πορτιέρο Μακρή :

Αμέσως μετά πήρε σειρά το ματς ΦΑΣ Νάουσα-ΠΑΟΚ Κ17, με την ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη να παίρνει τη νίκη χάρη σε τέρμα του Τρύφωνα Νίκου.

Αρκετά καλά δείγματα από τους “κυανόλευκους”, που αρχίζουν σταδιακά να “ρολάρουν” και να βρίσκουν τα πατήματα τους ενόψει και των πρώτων υποχρεώσεων σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Τέλος, η σειρά των αγώνων ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση του ΦΑΣ κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, όπου οι “κυανόλευκοι” σημείωσαν τη δεύτερη σερί νίκη τους, χάρη στα δύο γκολ του Τάσου Καψάλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διημέρου :

Παρασκευή 25/8

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Νέα Γενεά Νικομήδειας  0-3 (Αϊρατζής, Τσαχαλίδης 2)
Νέα Γενεά Νικομήδειας – Άρης Παλαιοχωρίου  0-1 (Μιχαηλίδης)
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας- Άρης Παλαιοχωρίου  1-0 (Χατζής)

Σάββατο 26/8

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ομάδα Συμπαικτών Γιάννη Μπαλόγλου  0-3 (Ντέλλας, Σπανός Ν., Ποζιάδης)
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Κ17  0-2 
ΠΑΟΚ Κ17 – ΦΑΣ Νάουσα  0-1 (Νίκου)
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΦΑΣ Νάουσα  0-2 (Καψάλης 2)

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Γιάννη Μπαλόγλου αλλά και μια σειρά από βραβεύσεις, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω από τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας :

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα για το φετινό τουρνουά :

“Για ακόμη μια χρονιά έλαβε τέλος με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου”, μια εκδήλωση που έγινε θεσμός, το έχουν αγκαλιάσει διαχρονικά παίκτες και φίλαθλοι και σαν διοίκηση αισθανόμαστε την ανάγκη κάθε χρόνο, με τη μέγιστη δυνατή μέριμνα και ενδιαφέρον να αποτίουμε φόρο τιμής σε ένα δικό μας παιδί που μας άφησε πρόωρα.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, προήγαγαν το ποδόσφαιρο και βοήθησαν στη διεξαγωγή ανταγωνιστικών αναμετρήσεων χωρίς προβλήματα.

Τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν και στήριξαν οικονομικά την Πρωτοβουλία Για Το Παιδί.

Τη διαιτητική τριπλέτα των κ. Παζαρτζικλή, Αργυρίου, Χαραλαμπίδη, καθώς και τον κ. Κωτσιαντή.

Τον ιατρό κ. Πιστιώλα μαζί με το επιτελείο του.

Τον Δήμο Βέροιας και συγκεκριμένα την ΚΑΠΑ που συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές.

Την οικογένεια του Γιάννη, με ειδική μνεία στον Νίκο Σπανό καθώς και στους συμπαίκτες του Γιάννη, οι οποίοι συνέθεσαν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Τον χορηγό επικοινωνίας Sportsup.gr που βοήθησε στη κάλυψη του τουρνουά.

Τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεκπεραίωση των εργασιών.

Τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν στη τροφοδοσία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected