Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΟΦΗ – Ομόνοια Λευκωσίας 1-1

ΟΦΗ και Ομόνοια αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) σε ένα σημαντικό δυνατό φιλικό στο «Γεντί Κουλέ», όπου βρέθηκαν πάνω από 5.000 φίλαθλοι και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους για την νέα σεζόν.

Το πρώτο φετινό ματς στο «Γεντί Κουλέ» δεν είχε νικητή, αφού ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ομόνοια, όμως το διεθνές φιλικό ματς… μαγνήτισε τα βλέμματα αφού στις κερκίδες του βρέθηκαν περίπου 5.000 φίλαθλοι. Κόσμο είχε και η Κυπριακή ομάδα στο γήπεδο, περίπου 100 φιλάθλους που είδαν το ματς από την θύρα 6.

Όπως αναφέρει το gentikoule, ο κόσμος πήρε μία πρώτη θετική γεύση από την ομάδα που «χτίζει» εδώ και περίπου ένα μήνα ο Νίκος Παπαδόπουλος και είδε τον ΟΦΗ να «κοντράρεται» και να έχει ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε με μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα που βρίσκεται σταθερά στην ελίτ του Κυπριακου πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Χαντί στο 6΄.

Η Ομόνοια ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Μαντορο στο 35′ που αξίζει να αναφέρουμε οτι είχε σκοράρει στην Τούμπα κόντρα στον ΟΦΗ το 2014 στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 5-0.

Το ματς είχε και ένταση και νεύρα και μάλιστα στο 35′ μπήκαν στο γήπεδο οι δυο προπονητές Παπαδόπουλος-Χριστοδούλου για να ηρεμήσουν τους παίκτες τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βισκαδουρος με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γαρεφαλάκη.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Στρέζος, Κομεσίδης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς, Ποτουρίδης, Νάστος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Στρέζος, Κομεσίδης (60′ Σιώπης), Μονιάκης (60′ Κοιλιάρας), Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης (46΄Οικονόμου), Χαντί (84′ Παπατόλιος), Ορτέγκα (88′ Πλευράκης), Μάρτος (60′ Ογκμποε), Κουσκουνάς (46′ Μάνος), Ποτουρίδης (88′ Μπολάκης), Νάστος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected