Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ολυμπιακός Βόλου – Καλλιθέα 1-0 (photos)

Θετικό ήταν και το πέμπτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Καλλιθέα στο Πανθεσσαλικό και πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Στέφανος Βαρούχας στο 19′. Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας σαφώς καλύτερη παρουσία από την Καλλιθέα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακα ήταν ο Καραγκιολίδης, ενώ ο Γελαδάρης αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ, με τον Καραμπά να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Νόνης και Παπαϊωάννου ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Βασίλιεβιτς. Στις πτέρυγες επιχειρούσαν ο Μέμος από τα δεξιά και ο Βαρούχας από τα αριστερά, με τον Καράμπελα να κινείται πίσω από τον προωθημένο Σέττο.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης (46′ Κούτσικος), Γελαδάρης (84′ Αγγελής), Καραμπάς (89′ Πατσής), Νόνης (90′ Χατζόγλου), Παπαϊωάννου, Λούγκος (62′ Δ. Κόκας), Βασίλιεβιτς (46′ Τόσκας), Καράμπελας (46′ Θέος), Σέττος (46′ Σεχολάρι), Μέμος (46′ Ευθυμιάδης), Βαρούχας (58′ Α. Κόκας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κουτογλίδης, Σενάι, Ζεζάι, Καντέ, Κερασίδης (32′ Πάμπλο), Λίπι, Μάκο (37′ Μίγγος), Σμυρλής, Συριόπουλος, Ταμπάκης (40′ Σόκο), Χοτζάλι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γαρδικιώτης, Γκέτσι, Κατσικάς, Κυριζάκης, Τσουρούκης, Σχίζας, Οικονόμου, Γκέζος, Μπιμάι, Βασιλείου, Ράιαν, Κορωνάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected