Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Παναχαϊκή – Προοδευτική 1-0

Στο πρώτο φιλικό στην έδρα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Παναχαϊκή με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Ελευθεριάδη κέρδισε με 1-0 την Προοδευτική.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras, έπειτα από σχεδόν ένα μήνα δουλειάς, η Παναχαϊκή έδειξε ότι έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά το τεχνικό επιτελείο. Εξάλλου, υπάρχουν αρκετά φιλικά και προπονήσεις μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα μέσα του Σεπτέμβρη και μέχρι τότε είναι σίγουρο ότι πολλά θα αλλάξουν στον τρόπο παιχνιδιού των «κοκκινόμαυρων». Αυτή άλλωστε, είναι και η χρησιμότητα των φιλικών, να ελέγχουν οι προπονητές την αγωνιστική πρόοδο των παικτών τους.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και δοκίμασε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Το πρώτο μέρος ήταν αρκετό «νωθρό» και από τις δύο πλευρές, με την Πατρινή ομάδα να προσπαθεί να γίνει απειλητική, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις έπεφτε πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα της «Προο».

Στο δεύτερο μέρος όμως, η Παναχαϊκή παρουσίασε ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο, ήταν πιο «ζωηρή», επιθετική και δεν έλειψαν οι καλές στιγμές για να πετύχει γκολ κάτι που έγινε στο τέλος. Ο Θύμιος Αργυρόπουλος, ο Χρήστος Ελευθεριάδης, ο νεαρός Μασούρας που πάλι έδειξε ότι έχει τσαγανό και δεν «μασάει» το ίδιο και Μουστακόπουλος, ήσαν κάποιοι από τους παίκτες που έδωσαν ρυθμό στην «κοκκινόμαυρη» επίθεση.

Το γκολ ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο Χρήστος Ελευθεριάδης «κεραυνοβόλησε» την εστία των φιλοξενούμενων για το τελικό 1-0!

Όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της Παναχαϊκής, εκεί τόσο ο Σούλης στο πρώτο μέρος, όσο και ο Χαλκιάς στο δεύτερο, ήταν θεατές.

Επόμενο φιλικό τεστ για την ¨κοκκινόμαυρη» ομάδα, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πιο δυνατό φιλικό πριν τα επίσημα παιχνίδια.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Γκίνο, Φωτάκης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος. Αγωνίστηκαν και οι: Χαλκιάς, Αγουρίδης, Μασούρας, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Σπανός, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης

Προοδευτική (Καραδήμος): Μπαντίκος, Μπρέκου, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Χρήστου, Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Δηλαβέρης, Ντάλλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected