Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερό ματς στη Ρώμη, εντυπωσίασε η Ίντερ!

Η Ρόμα προηγήθηκε με τον Τζέκο, είχε 3 δοκάρια, αλλά η Ίντερ έκανε ανατροπή με τέρματα του Ικάρντι και νίκησε 3-1 στην επιστροφή του Σπαλέτι στη Ρώμη

Όπως αναφέρει το Sport24, η Ίντερ θριάμβευσε στο πρώτο ντέρμπι της Serie A, καθώς νίκησε 3-1 τη Ρόμα στο “Olimpico”, κάτι που είχε να πετύχει 9 χρόνια για το πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακή ήταν λοιπόν η επιστροφή του Λουτσιάνο Σπαλέτι ως αντίπαλος στη Ρώμη, με τον Ικάρντι να είναι αυτός που τιμώρησε την αστοχία των γηπεδούχων.

Ο Έντιν Τζέκο άνοιξε το σκορ στο 15′, ένα λεπτό μετά το δοκάρι του Κολάροβ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη δοκάρια, στο 39′ με τον Ναϊνγκολάν και στο 65′ με τον Περότι.

Δύο λεπτά μετά το 3ο δοκάρι, ο Μάουρο Ικάρντι ισοφάρισε σε 1-1 (67′) και στο 77′ ολοκλήρωσε την ανατροπή, φτάνοντας τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Ξανά μετά από 10 λεπτά σκόραραν οι “νερατζούρι”, με τον Βεσίνο να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 87′ (δεύτερη ασίστ ο Πέρισιτς).

Συνθέσεις

ΡΟΜΑ: Άλισον, Ζουάν Ζεζούς, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι (83′ Ουντέρ), Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Ντεφρέλ (63′ Ελ Σααραουί), Περότι (91′ Τουμινέλο), Τζέκο.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ναγκατόμο (56′ Ντάλμπερτ Ενρίκε), Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (46′ Ζοάο Μάριο), Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα (84′ Ζοάο Κανσέλο), Πέρισιτς, Ικάρντι.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected