Κατηγορίες

Η ημερομηνία κλήρωσης των διοργανώσεων της ΕΠΣ Ημαθίας και οι αλλαγές στο θεσμό του Κυπέλλου

Εκδόθηκε εδώ και λίγα 24ωρα, η προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας η οποία ορίζει τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης.

Παράλληλα, γίνεται γνωστή η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΠΣ Ημαθίας, που από φέτος αλλάζει τόπο τέλεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, τη Δευτέρα 4/9 και ώρα 19.30 το ΔΣ της Ένωσης αλλά και οι εκπρόσωποι των σωματείων, θα δώσουν το παρόν στο Παραδοσιακό Εστιατόριο «Το Βαγονάκι του Πετράκη» στη Νάουσα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το βασικό θέμα είναι η υποβολή προς έγκριση του Οικονομικού Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων για το 2018 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου αλλά και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής.

Η συμμετοχή στο Κύπελλο είναι υποχρεωτική για τις ομάδες της Γ Εθνικής (ΦΑΣ Νάουσα, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Φίλιππος Αλεξάνδρειας) αλλά και αυτές της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής, ενώ τα σωματεία Β και Γ Ερασιτεχνικής μπορούν να δηλώσουν εφόσον το επιθυμούν.

Η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου και μία εβδομάδα μετά θα λάβει χώρα η δεύτερη φάση, επίσης με αγώνες νοκ άουτ.

Αυτό σημαίνει πως η έναρξη της Α1 Ερασιτεχνικής ορίζεται για το Σάββατο 23/9 και μία εβδομάδα μετά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το αντίτιμο για τις δηλώσεις συμμετοχής δεν έχει διαφοροποίηση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ενώ οι ομάδες της Γ Εθνικής αναμένεται να πληρώσουν (ελαφρώς) μεγαλύτερο αντίτιμο από τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η αλλαγή που προκύπτει στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου είναι πως από την προημιτελική φάση και έπειτα, οι αγώνες θα είναι διπλοί και ο τελικός θα διεξαχθεί (όπως πάντα) σε ουδέτερη έδρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected