Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κι όμως, η ενίσχυση καλά κρατεί!

Στον απόηχο της αλλαγής τεχνικού που ήδη συντελέστηκε το βράδυ της Κυριακής στον Αστέρα Αμαλιάδας, συνεχίζονται και κάποιες ακόμα κινήσεις σε θέματα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia, τη Δευτέρα (28/8) υπέγραψε και τυπικά, οπότε και παρουσιάστηκε κι ο Λουτσιάν Μπουρντουζάν, αριστεροπόδαρος σέντερ φορ από τη Ρουμανία, που έπαιζε πέρυσι στην Ελλάδα και στην Football League, στον α’ γύρο στην Καλλονή και στον β’ γύρο στον Αιγινιακό, και που όπως έχουμε αναφέρει από τα προηγούμενα ρεπορτάζ στο Iliaoikonomia.gr, έχει μπει στην ομάδα εδώ και περίπου δυο εβδομάδες (απλά ακολουθώντας το πρώτο διάστημα κυρίως ατομικό πρόγραμμα, για λόγους ανόδου της φυσικής κατάστασης του). Με την κίνηση (και) αυτή να κλείνει και τυπικά τη Δευτέρα, μετά από ενέργειες του μεγάλου φετινού χορηγού της ομάδας, επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο 33χρονος έμπειρος Μπουρντουζάν είχε την απερχόμενη σεζόν, αρχικά 8 επίσημες παρουσίες (κι 1 γκολ) με την Καλλονή από την οποία αποχώρησε λόγω των πολύ μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της ομάδας, κι ακολούθως συνέχισε στον Αιγινιακό (14 συμμετοχές και 2 γκολ). Και οι δυο ομάδες Football League.

Νωρίτερα, έπαιξε σε σημαντικές ομάδες στην πατρίδα του, όπως, στην Στεάουα Βουκουρεστίου, στην Ραπίντ Βουκουρεστίου και στην Βασλούι.

Γεννηθείς στην Πιάτρα Νέαμτς, στις 18 Φεβρουαρίου 1984, αναδείχθηκε συγκεκριμένα από τη ΦΚ Τσεαχλάουλ Πιάτρα Νέαμτς και αγωνίστηκε και σε άλλες ρουμάνικες ομάδες όπως η Ραπίντ Βουκουρεστίου (2004-2008), η Βασλούι (2008-2011) και η Στεάουα Βουκουρεστίου το 2011 όπου αγωνίστηκε για ένα γύρο.

Έπειτα έπαιξε σε ουκρανικές ομάδες, όπως η Τσερνομόρετς Οδησσού (δυο χρόνια 2011-2013), η Ταβρίγια (2013-2014) και η Χοβέρλα Οζχορόντ (2014-2015).

Συνέχισε την καριέρα του τη σεζόν 2015-16 στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και συγκεκριμένα στη Χάττα Κλαμπ, ενώ μέσα στο 2016 έπαιξε για πέντε μήνες στη Γιουρόπα, ομάδα του Γιβραλτάρ. Τη σεζόν 2016-17 ήρθε και στην Ελλάδα όπως προαναφέραμε.

* Στη φωτό 1, ο παίκτης, μαζί με τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας Λεωνίδα Γιαννόπουλο (που ήδη έχει αναλάβει σχετικά καθήκοντα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected