Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

“Κλειδώνει” το deal με Αραούχο;

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ και η Λας Πάλμας έχουν βρει πεδίο συμφωνίας για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση! Ίσως και εντός της ημέρας οι οριστικές εξελίξεις.

Εδώ και μέρες έχουν φουντώσει οι συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ, της Λας Πάλμας και της πλευράς του Αραούχο για την μεγάλη επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού στην Ένωση.

Όπως αναφέρει το SDNA, η ΑΕΚ είχε εισπράξει μια αλλαγή στάσης προς το θετικό από την πλευρά των Ισπανών και πληροφορίες από τα Κανάρια Νησιά αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί ένα πεδίο συνεννόησης ανάμεσα στους δύο συλλόγους ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του Αργεντινού άσου.

Προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι η Λας Πάλμας να τελειώσει με την απόκτηση ενός άλλου επιθετικού. Ο ισπανικός σύλλογος βρίσκεται κοντά στο να τελειώσει τη μεταγραφή του Λοϊκ Ρεμί από την Τσέλσι, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο της παραχώρησης του Αραούχο στην ΑΕΚ.

Πηγές από την Ιβηρική μάλιστα αναφέρουν ότι οι εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση αναμένονται να υπάρξουν στις αμέσως επόμενες ώρες με τον ισπανικό σύλλογο να έχει εντείνει τις κινήσεις του για τη μεταγραφή του Ρεμί ώστε όλα να πάρουν τον δρόμο τους.

Στην ΑΕΚ παραμένουν επιφυλακτικοί μέχρι να προχωρήσει και να τελειώσει οριστικά το θέμα καθώς είναι μια υπόθεση που δεν είναι 100% στο χέρι τους σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της Λας Πάλμας για την ενίσχυση στην επίθεση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected